Želvy Ninja: Chystá se další celovečerní film

Želvy Ninja: Chystá se další celovečerní film | Fandíme filmu
Další Teenage Mutant Ninja Turtles jsou na cestě. Opět je u toho Michael Bay. Půjde o pokračování nebo restart?

Je to tak, pomaličku se chystají nové Želvy Ninja. Nevíme, Ty se v kinech objevily poprvé v 80. letech minulého století v hraném snímku, ve kterém si Želvy zahráli herci v maskách. Tehdy došlo rovnou na celou trilogii. Následně se TMNT vrátily do kin v roce 2007, tentokrát v podobě plně animovaného filmu. Poslední resuscitace populární značky obě techniky kombinovala. Z produkce Michaela Baye vzešel v roce 2014 snímek, který byl hraný a Želváci v něm byli ztvárnění s pomocí počítačové animace. Úspěch byl značný, ale kvalita pokulhávala, a tak dost možná právě proto dvojka z roku 2016 zaznamenala výrazně menší tržby a další osud značky se ocitl v nejistotě.

Teď už s jistotou víme, že se další film aktivně chystá. Není zcela zřejmé, zda naváže na dva předešlé snímky, nebo jestli půjde o zcela nový začátek. Zpráva Hollywood Reporteru mluví o „znovunastartování značky“, které má zapadat do nové koncepce studia Paramount, které po hubených letech hledá nějaké opěrné body. Produkují opět Michael Bay, Andrew Form a Brad Fuller. Scénář píše Andrew Dodge, který má na kontě komedii Sprosťárny s Jasonem Batemanem a chystá nový Space Jam.

Připomínáme, že Želvy Ninja vycházejí z komiksů z 80. let minulého století, který byl hodně drsný, ale zároveň parodoval temné komiksy svojí doby, jako byla třeba tehdejší podoba Daredevila. Posléze (do velké míry díky populárnímu TV seriálu) Želvy poněkud obrousily hrany a zaměřily se na nejmenší diváky. Želvy jsou čtyři mutanti, kteří vznikli zkřížením lidské DNA s DNA želv. Ukrývají se v kanálech, kde je vychoval obdobně zasažený mistr Tříska – kříženec krysy a člověka. Vývojově jsou všichni čtyři stále teenageři, avšak ovládají bojová umění a vyrážejí do ulic jako nenápadní mstitelé bezpráví.

Želvy Ninja

08.08.2014 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest