Creed 2: Trailer zítra, už teď první plakát

Creed 2: Trailer zítra, už teď první plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Scenárista se rozpovídal o odkazech otců, které budou definovat ústřední postavy filmu.

Tři roky starý Creed byl vynikající a do příběhů s Rockym vdechl úplně nový život. Nepřekvapí tak, že letošní pokračování, které uvidíme 22. listopadu, předcházejí vysoká očekávání. Zatím jsme se dočkávali především nejrůznějších fotek ze sociálních sítí, teď je tu oficiální plakát s Michaelem B. Jordanem, který předchází zítřejší premiéře traileru. O filmu aktuálně promluvil také scenárista Cheo Hodari Coker, který snímek blíže představil.

Podle Cokera máme čekat snímek o synech, kteří jsou pronásledováni odkazy svých otců. Ivan Drago (Dolph Lundgren) je sice naživu, ale syn Viktor (Florian Munteanu) to s ním vůbec nemá jednoduché, protože Ivan je zlomený muž a snaží se sebrat skrze syna. Adonisův (Michael B. Jordan) otec je mrtvý, nicméně ani v tomhle případě se syn nemůže od odkazu zesnulého otce oprostit, protože je jím definovaný. Adonis se tedy snaží přijít na to, kdo vlastně je. A stejně tak se Rocky (Sylvester Stallone) určitým způsobem snaží realizovat skrze svého žáka.

Co víme o ději? Život Adonise Creeda se výrazně zkomplikoval. Vedle řešení osobních závazků trénuje na svůj příští velký zápas a při tom jej čeká životní výzva. Postaví se proti oponentovi s vazbou na minulost jeho rodiny, což očekávaný zápas v ringu jen vyhrotí. Rocky Balboa je po celou dobu s ním, Rocky a Adonis se bok po boku postaví svému společnému odkazu, budou přemýšlet o tom, za co vlastně stojí bojovat a uvědomí si, že nic není důležitější než rodina. Creed II se vrací k úplným základům. Je o znovuobjevení toho, co z vás dělá šampiona a připomínkou, že ať už se vydáte kamkoliv, minulosti neutečete.

V hlavních rolích hrají Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Phylicia Rashad, Wood Harris a Andre Ward. Scénář napsali společně Stallone a Cheo Hodari Coker, produkuje Ryan Coogler, režíruje Steven Caple Jr. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22.11. 2018.

Zdroje: Slashfilm, Collider

Galerie: 2

Creed 2: Trailer zítra, už teď první plakát | Fandíme filmu Creed 2: Trailer zítra, už teď první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest