Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu

Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Co víme o příběhu a posavách, kdy uvidíme trailer, co tvůrci prozradili o natáčení a kdy přijde trailer.
  1. Kapitola č.1
  2. Postavy a příběh
  3. Aquaman jako spasitel DC

Když se před pár dny vyrojilo množství nových fotek k Aquamanovi, okamžitě se vyrojily spekulace o tom, kdy konečně uvidíme první trailer. To teď bylo oficiálně odhaleno. Upoutávka bude uvedena v rámci tradičního Comic-Conu v San Diegu. Potvrdil to režisér James Wan a vše nasvědčuje tomu, že upoutávka bude zpřístupněna na internetu široké veřejnosti. Co všechno vůbec Warner Bros. na Comic Con přivezou? Dle neoficiálních informací Aquamana, Shazama! (ten by měl odhalit teaser) a Wonder Woman 1984 (ta má údajně odhalit podobu záporačky Cheetah – Kristen Wiig).

Čekání nám v tuhle chvíli zpestří řádka nových obrázků. Hned ten první zobrazuje nové logo filmu, které zveřejnil James Wan společně s informací o Comic-Conu. Uvádí, že by mělo jít o přezku opasku krále Orma (Patrick Wilson). Co tam máme dál? Setkání králů Orma a Krále Nereuse (Dolph Lundgren). Setkávají se na prastarém místě známém jako Koncil králů, které se změnilo v rozvaliny. Nachází se na okraji Atlantidy, kterou jsme v rámci propagační kampaně pořád ještě neviděli a stejně tak jsme ji neviděli v Justice League.

Zároveň se dozvídáme, že když se Atlantida potopila na dno oceánu, rozdělila se na sedm království. Ty reprezentuje sedm soch, které můžeme vidět v pozadí. Na pravé straně fotky připlouvá atlantská armáda na velkých žralocích bílých, nalevo armáda království Xebel, vedená králem Nereusem. Ta přijíždí na mořských dracích, které režisér James Wan nechal vytvořit, aby ta armáda nejezdila na vysmívaných mořských konících, jak je občas Aquaman v komiksech vyobrazován. Sám Orm jede na krokodýlovitém „tylosaurovi“ a za ním je vidět Vulko (Willem Dafoe) na zádech žraloka kladivouna. Další detaily scény můžete vidět ještě na přiloženém artworku, ze kterého natáčená scéna vychází.

Další kapitola »

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu | Fandíme filmu Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu | Fandíme filmu Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu | Fandíme filmu Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu | Fandíme filmu Aquaman jako zachránce DC, aneb velké preview filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest