Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy

Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Sebevražedný oddíl 2 si berou do parády skalní fanoušci DC komiksů.

Jedním z řady vyvíjených projektů, které vycházejí ze snímku Sebevražedný oddíl, je také Sebevražedný oddíl 2. Ten se chystá už roku 2016, průběžně s projektem byli spojováni Will Smith, Margot Robbie a Jared Leto, kteří by se měli vrátit jako Deadshot, Harley Quinn a Joker. V jednu chvíli to vypadalo, že se začne točit ještě letos, poslední informace hovoří o potenciální první klapce pro rok 2018. Vše je ale stále v rámci raného vývoje. Jako režisér byl loni v září najatý Gavin O'Connor (Warrior, Zúčtování) a postupně jako scenáristé na snímku pracovali Adam Cozad, Anthony Tambakis a Zak Penn. Čerstvě se dozvídáme, že na projektu pracuje úplně nový tým autorů.

Společně s režisérem O'Connor scénář píší Todd Stashwick a David Bar Katz. V rozhovoru to prozradil přímo Stashwick. Ten zatím nemůže říct mnoho dalšího, nicméně uvedl, že tvůrčí tým má k dispozici také poradní hlas Geoffa Johnse, jednu z čelních osobností DC. Jejich cílem je vycházet z ducha komiksů a přinést svěží příběh ukotvený v realitě. Kdy by se mohlo točit, Todd netuší. Sám sebe označil za velkého milovníka DC Comicsu, ke kterému se dostal skrz Batmana a především jeho padouchy. Ze Suicide Squad má nejraději Amandu Waller a Harley Quinn, to ale samozřejmě ještě nemusí nutně znamenat, že na ně scénář druhého filmu bude klást jakýkoliv důraz.

Todd Stashwick je primárně herec, znát byste jej mohli ze seriálů Gotham či 12 opic. S Gavinem O'Connorem točil Pistolnici Jane, jako scenárista připravoval nerealizovaný sci-fi pilot seriálu a nerealizovanou Star Wars videohru. Píše komiksovou séri Devil Inside.

David Bar Katz se možná k projektu dostal také jako komiksový milovník. Je spoluautorem knížky o superzločincích a napsal divadelní hru o autorovi Supermana. Kromě divadelních her je autorem na Emmy nominovaného seriálu House of Buggin, upravoval scénář Spawna, jeden čas připravoval film s producentem Samem Raimim nebo s Willem Wrightem, autorem Sim City a dalších slavných videoher. Momentálně se podle jeho scénáře připravuje The Man In The Rockefeller Suit, skutečný příběh muže, který se vydával za celou řadu lidí, včetně milionáře Rockefellera. Hlavní roli má hrát Benedict Cumberbatch a scénář se v roce 2014 umístil na Black Listu, výročně vydávaném seznamu nerealizovaných scénářů. Do médií Katz bohužel pronikl bohužel především kvůli tomu, že to byl právě on, kdo nalezl tělo zesnulého přítele Philipa Seymoura Hoffmana.

Stahswick v rozhovoru neuvedl, zda se aktuálně jakkoliv vychází z předchozích verzí scénáře, nicméně jeho vyjádření působí dojmem, že se začíná s čistým štítem. Co na složení tvůrčího týmu pro Suicide Squad 2 říkáte?

Rozhovor se Stashwickem:

Fotky: Gotham, David Barr Katz

Suicide Kings

06.09.1997 | USA
Akční, Komedie, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 9

Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film má dva nové scenáristy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest