Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona

Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seznamte se s hranou verzí populárního animáku. Máme pro vás první fotky, nabité obsazení i synopsi.

Další hraná verze animáku od Disneyho? Dumbo. Slůně s velkýma ušima, které umí létat, jistě dobře znáte. Co zatím víme o hrané adaptaci? Natáčí ji Tim Burton a scénář napsal Ehren Kruger, člověk zodpovědný za řadu filmových hororů a několik dílů série Transforemrs. Jde o modernizovanou verzi animované pohádky z roku 1941, takže můžeme očekávat, že si studio dá pozor na to, aby vyobrazení vran tentokrát nebylo označeno za rasistické, a aby vše bylo dostatečně chytlavé pro soudobé publikum. Hranému filmu bude dominovat počítačem animovaný slon, nicméně v rolích lidských postav se představí plejáda prominentních herců.

Colin Farrell si zahraje Holta Farriera, válečného veterána, který po návratu do vlasti pracuje v cirkuse, aby se staral o slůně, které si oblíbí jeho dvě děti. Eva Green hraje Colette Marchant, artistku na vysoké hrazdě. Michael Keaton hraje nelidského V.A. Vandemerea, který neváhá ždímat malého slona pro svůj prospěch. Danny DeVito hraje Maxe Mediciho, majitele cirkusu. Alan Arkin hraje J. Griffina Remingtona, magnáta z Wall Street. Holtovy děti hrají Nico Parker a Finley Hobbins. DeObia Oparei hraje Rong, Joseph Gatt Neilse Skelliga, Roshan Seth, Sharon Rooney a Douglas Reith neznámé role. Takhle vypadá nejnovější oficiální synopse:

Holt býval cirkusovou hvězdou, ale odešel na frontu, ze které se vrátil jako docela jiný člověk. Majitel cirkusu Max Medici jej najme, aby se staral o Dumba, sloního novorozence, kterému se pro jeho přerostlé uši všichni jen smějí. Holtovy děti však zjišťují, že Dumbo umí létat, čehož využijí přesvědčivý podnikatel Vandevere a artistka Colette Marchant, kteří udělají z malého slona hvězdu skomírajícího cirkusu.

Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 28. 3. 2019 a v galerii si můžete prohlédnout první dostupné fotky.

Zdroje: Disney, Twitter I, II

Dumbo

23.10.1941 | USA
Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 6

Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu Dumbo: Tim Burton přivede k životu animovaného slona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest