Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen?

Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Vypadá to, že natáčení druhé Wonder Woman začalo.

Článek obsahuje potenciální spoilery k Wonder Woman 2

Režisérka Patty Jenkins nedávno uvedla, že natáčení Wonder Woman 2 možná začne dřív než bychom očekávali. Že už by to bylo tady? Jednou z natáčecích lokací má být i vysloužilé nákupní centrum Landmark Mall v americké Alexandrii. A na místě už je živo. Nejprve byly zaznamenané fotky jeřábů, které potenciálně něco připravovaly pro filmaře. Objevily se také inzeráty castingového oddělení, které v průběhu května shánělo řadu lidí na davové scény. A všechno vyvrcholilo krátkým videem, ve kterém údajně po place kráčí samotný Chris Pine! Lze jen těžko rozsoudit, zda je to skutečně on, ale schválně se podívejte sami, zda tvrzení věříte.

Pineova postava, Steve Trevor, samozřejmě v prvním filmu zemřela, ale už od počátku se objevují zvěsti o tom, že se nějakým způsobem znovu objeví. Kdysi dávno se proslýchalo, že si Pine zahraje Stevea Trevora a v nějakém dalším filmu také jeho vnuka. Na to nedošlo, avšak dál se mluvilo o tom, že by se měl Pine nějakým způsobem znovu ukázat. Proslýchalo se, že má na další film podepsanou opci, popřípadě že má na letošní léto, kdy se Wonder Woman 2 bude točit, zcela vyčištěný kalendář. Trevor byl jedním z největších pozitiv prvního filmu, nicméně jeho smrt hrála v závěru snímku důležitou roli pro vývoj Wonder Woman. Navíc se příběh dvojky odehrává o nějakých 70 let později. Půjde tedy pouze o flashbacky? Nebo se postavu podaří nějakým způsobem přivést k životu? Necháme se překvapit.

Všechny patřičné fotografie najdete dole v galerii, přikládáme video, ve kterém Gal Gadot tančí a není těžké uvěřit tomu, že to je někde na hotelu, během začínajícího natáčení.

V hlavní roli se vrací Gal Gadot, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 1.11. 2019.

Zdroj: WonderWomanHQ I, II, Biz JournalBatman-News

Wonder Woman

03.03.2009 |
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 5

Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen? | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen? | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen? | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen? | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Návrat nečekané postavy potvrzen? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest