Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák

Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Autor Hry o trůny připravuje svoji další fantasy k pohyblivému zpracování. Tentokrát pro kina.

Chtěli byste si někdy přečíst dlouho očekávané The Winds of Winter od George R. R. Martina? Tak sněte dál. George si přibral další postranní úkol. Do chodu seriálové Hry o trůny sice momentálně prakticky vůbec nezasahuje, nicméně podílí se na přípravě nových seriálů z jeho světa, každou chvíli vydává nějakou doplňující knížku k sáze Písní ohně a ledu, stanice SyFy připravuje jeho sci-fi seriál Nightflyers a teď se dozvídáme, že George bude produkovat také film podle svého příběhu Ledový drak.

Ledový drak vyšel poprvé v roce 1980 jako povídka, v roce 2007 byl upravený do podoby dětské knížky. Odehrává se ve světě, ve kterém válčící království využívají k boji oheň chrlící draky. Hrdinkou příběhu je mladá Adara, která se tajně spřátelí s vzácným ledovým drakem. Když armáda draků zaútočí na její rodnou hroudu, je to právě její kamarád drak, který jí jako jediný může ochránit před naprostou zkázou. Příběh není zasazený do stejného světa jako Písně ohně a ledu a na velké plátno jej v animované podobě převede studio Warner Animation, které je zodpovědné za Lego Filmy, Čapí dobrodružství či Teen Titans Go!

Tohoto ledového draka samozřejmě znají velice dobře diváci Hry o trůny, zvědavci pak dole v galerii najdou i toho knižního.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák | Fandíme filmu Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák | Fandíme filmu Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák | Fandíme filmu Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák | Fandíme filmu Ledový drak: George R.R. Martin bude mít dračí celovečerák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest