Box Office: Povstala krása z popela?

Box Office: Povstala krása z popela? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Čus, tady Deadpool. Mám ho největší. Debut komediálního pokračování.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hlavní marvelovku s Joshem Brolinem pro tento víkend najdete na konci článku, každopádně není od věci zavzpomínat si na tu předešlou a podívat se, jak se asi daří Avengers: Infinity War. Film se překvapivě pořád hraje a má ve čtvrtém víkendu 29 milionů z Ameriky. Komiksovka teď sedí na 595 milionech a už pomalu zpomaluje na tempo Black Panthera, který měl ve čtvrtém víkendu 26 milionů. Uvidíme, co všechno Disney udělá pro to, aby dostal Avengers 3 nad 659 mega Titanicu, protože aktuálně to vypadá, že nějaké čtyři miliony se budou shánět hodně těžko a film zřejmě skončí spíše u 655 mega. 

Alespoň se hodně vydělává globálně. Po Rychle a zběsile 7 jde o druhý film, který utržil 300 milionů ve dvou odlišných teritoriích. Tím druhým je samozřejmě Čína, kde je film na 302 mega a drží tam čtvrté místo za Transformers: Age of Extinction (320 mega) a posledními dvěma Rychlými a zběsilými filmy (391 a 392 mega). S 1,218 miliardou jsme tedy na třetím místě v rámci nejúspěšnějších filmů všech dob na mimoamerických trzích. Dvě miliardy celosvětově jsou reálné a bude to těsný souboj s Force Awakens, která za nimi má ještě 68 milionů. Titanic s 2,1 miliardou ale bude znovu oříšek. Deadpool 2 tento víkend dost zasáhl do amerických tržeb a kolaps v Číně o 75 % je velká rána. Uvidíme, co se bude dít příští víkend, protože Disney přichází se Solem pro podobnou cílovku a bude tak zase mlátit sám sebe. 

Mimo Deadpoola 2 tu máme i nějaké novinky pro naprosto nesouvisející cílovky. Třeba takový Book Club, u nás jako Dámský klub, je o čtveřici postarších dam a vlivu knihy Padesát odstínů šedi na jejich intimní životy. Film startuje s pohodovými 12,5 miliony a jde přesně o ten typ komedie, na kterou cílovka nepospíchá. Paramount za distribuci zaplatil 10 milionů a film nechá chvilku v kinech pro pravidelný přísun dolarů.

Dalším kouskem jsou Show Dogs od režiséra hraných Šmoulů a Scooby-Dooa. Film s mluvícími psi je opravdu pro ty nejmenší a ostatní diváci by nemuseli infantilní komedii úplně přežít ve zdraví. Důkazem je násobitel 4.3x a nárůst 94 % oproti pátku, kdy rodiny hromadně naběhly do kin. Tolik jich ale zase nebylo a premiéra za 6 milionů je opravdu vzdálená od 52 mega Scooby Dooa nebo 29 mega Čivavy z Beverly Hills

Focus Features nasadily do 346 kin dokument Pope Francis: A Man of His Word. Z každého kina kápla tisícovka, dohromady tedy 346 000 dolarů. Nic moc. Výrazně lépe se dařilo ve čtyřech kinech klasice 2001: Vesmírna odysea, která slaví padesáté výročí. Film utržil 200 000 dolarů.

Life of the Party spadlo díky Dámskému klubu o 57 % na 7,7 milionů. Komedie s Melissou McCarthy je na 31 milionech a kopíruje Šéfku, takže čekejte nějakých 42 mega na konci. Popravdě na tom má ale zásluhu i komedie Manžel na zkoušku, která už je na 37 milionech a překonala How to Be A Latin Lover (32 milionů v roce 2017). Eugenio Derbez teď míří ke svému prvnímu hitu Bez návodu, který sedí v Americe na 44 milionech. Thriller Breaking In s Gabrielle Union spadl o 63 % na 6,5 milionů. Film má alespoň solidních 29 milionů po deseti dnech, takže jednovíkendový zázrak z toho nakonec vyjde relativně dobře díky překvapivě velkému debutu. 

Další kapitola »

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Povstala krása z popela? | Fandíme filmu Box Office: Povstala krása z popela? | Fandíme filmu Box Office: Povstala krása z popela? | Fandíme filmu Box Office: Povstala krása z popela? | Fandíme filmu Box Office: Povstala krása z popela? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest