A.X.L. - I robotický pes je nejlepší přítel člověka

A.X.L. - I robotický pes je nejlepší přítel člověka | Fandíme filmu
Toužíte-li po rodinném sci-fi ve stylu Číslo 5 žije, tak zkuste dát šanci mladíkovi, který potká robota v podobě psa. Přehrajte si trailer. Seznamte se.

Přátelství člověka se zvířetem nebo člověka se strojem jsme ve filmech viděli. Teď přichází A.X.L., což je příběh o mladém motorkáři Milesovi, jenž jednoho dne najde pokročilého robotického vojenského psa. Robot A.X.L. je obdařený umělou inteligencí příští generace, ale pod kovovým tělem mu bije srdce psa. Mezi oběma vzniká emocionální vazba, ale tým nepřátelských vědců, který A.X.L.a stvořil s ním má vlastní úmysly a před ničím se nezastaví. Aby robopes nepadl do jejich rukou, rozhodne se Miles spojit se se Sarou, aby ochránili nového nejlepšího přítele v nadčasovém a epickém dobrodružství pro celou rodinu. Trailer mojí pozornost upoutal, jeví se sympaticky, působí na mě dobře a slibuje zábavný film, jemuž zřejmě nebude sházet srdíčko, přátelství, láska, nebezpečí, napětí nebo odvaha. 

Snímek inspirovaný tituly z osmdesátých let jako jsou Číslo 5 žije a Malý navigátor, napsal a zrežíroval Oliver Daly, jenž má za sebou jenom kraťas Miles, z něhož jeho celovečerní debut vychází. Filmeček najdete pod trailerem. Role Milese se ujal Alex Neustaedter (seriál Colony), jeho kamarádky Sary Becky G z Power Rangers. Nejznámějším jménem ve filmu pro vás možná bude Thomas Jane. Americká premiéra se koná 24. 8.

Zdroj: Geek Tyrant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest