Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých?

Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dostane Frankensteinova nevěsta s Angelinou Jolie ještě šanci?

Od té doby, co se ukázalo, jak dobře funguje Marvelu jeho provázání jednoho filmu s druhým, se model propojeného vesmíru pokoušejí napodobit i další studia. Až na několik rozpačitých pokusů se to nikomu ani zdaleka nepodařilo a většina projektů zemřela už v zárodku. To je přesně případ Dark Universe společnosti Universal. Ta se rozhodla do společného světa svázat svoje tradiční hororová monstra. Nejprve měl začátek přijít společně s Drákulou: Neznámou Legendou. Nechyběla potitulková scéna, ale snímek pohořel natolik, že se na něj studio rozhodlo zapomenout a raději začít provázaný svět až společně s loňskou Mumií.

Vzniklo speciální logo Dark Universe, které snímek uvádělo, přímo ve filmu byla celá řada otevřených vrátek k další budoucnosti, nechyběl relativně otevřený konec a představení postav pro další paralelní filmy. Universal sebevědomě oznámil celou řádku navazujících projektů. No a pak Mumie v kinech pohořela a jednotlivé další projekty se vytratily jak pšouk v lese…

Teď vysvitla malá jiskřička naděje (tedy asi jak pro koho), že projekt pořád ještě není zcela mrtvý. Výtvarník Robert Vargas na svém Instagramu sdílel příspěvek, ve kterém uvedl, že měl vynikající schůzku s týmem Dark Universe, poděkoval za pohostinnost a dodal, že se těší na to, až přispěje k odkazu Universalu svým tvůrčím příspěvkem. Dodal, že se pracuje na něčem monstrózním, a že máme zůstat na příjmu. V příspěvku konkrétně jmenoval Holly Goline, se kterou se v Universalu sešel. Kdo je Holly Goline? Letitá asistentka Angeliny Jolie, která se s postupem času vypracovala až na producentku jejích filmů!

O Angelině víme, že v rámci Dark Universe dlouhou dobu tančila kolem Frankensteinovy nevěsty. Tenhle projekt je nějakou dobu sice také zdánlivě na mrtvém bodě, nicméně kdo ví, třeba z mrtvých vstává, tak jako to s chutí dělávají právě hororová monstra. Naposledy, když byla Frankensteinova nevěsta při životě, tak ji měl režírovat Bill Condon (Kráska a zvíře), tak uvidíme, zda se z toho nakonec něco vyvrbí. Níže můžete vidět video a dvě fotky, které Vargas ze své návštěvy Universalu pořídil.

Galerie: 7

Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu Dark Universe: Vstanou mumie a vlkodlaci z mrtvých? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest