Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje

Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Henry Cavill o podivné reklamní kampani Justice League, Snyder o inspiraci pro BvS, či o úplně jiné vizuální podobě Cyborga a Flashe.

Justice League je dlouho za námi, ale také na dlouho jediný DC film v kinech. Není tedy divu, že každá zmínka budí pozornost. Režisér Zack Snyder nás zajímavostmi zásobuje pravidelně, nicméně začněme u Henryho Cavilla. Ten v rozhovoru uvedl, že když si nechával narůst knír pro Mission: Impossible - Fallout, tak nečekal, že Justice League potkají rozsáhlé přetáčky. Až uvidíme Fallout, tak prý pochopíme, proč bylo nemožné, aby používal knír nalepovací. Pokud jde o přijetí filmu, tak se domnívá, že je mnoho důvodů, proč publikum reagovalo, tak jak reagovalo. Je to velká lekce. Také podle něj bylo naprosto směšné, že se studio snažilo Supermana ukrýt v marketingu. Má rád, když na publikum čeká nějaké překvapení, nicméně všichni věděli, že se ve filmu vrátí, byl součástí tiskových konferencí a musel dělat s novináři zvláštní tanečky, kdy měl předstírat, že přece není tak docela jednoznačné, že se ve filmu vrátí.

Když už jsme u Henryho Cavilla, můžete se v galerii podívat na fotku, kterou sdílel Zack Snyder. Je to fotka Henryho v tradičním Supermanově kostýmu z archivů Warneru. Jakmile fotku šéfům ukázal, tak se shodli na tom, že tohle zkrátka je Superman. Ale tím Snyder na sociálních sítích ani zdaleka nekončil.

Podělil se například také o fotku, na které můžete vidět výrazně jinou podobu Justice League. Batman v obou variantách, Wonder Woman, Aquaman a Doomsday vypadají prakticky stejně. Ale Flash a Cyborg jsou naprosto jiní. Flash působí ještě víc roboticky a Cyborg s celoobličejovou maskou připomíná Deadshota nebo třeba Cyborg Ninju z Metal Gear Solid. Skupinová fotka sošek od Snydera je nová, ale přidáváme ještě starší fotky, co se objevily na síti už v minulosti, kde si obě postavy můžete prohlédnout ve větším detailu. Hledí měl na obličeji Cyborg podle Snydera proto, aby mohl prorážet hlavou překážky, aniž by si pošramotil svou lidskou tvář.

K Cyborgovi se pojí další zajímavost, o kterou se Snyder podělil. V galerii můžete vidět sérii storyboardů, které rozkreslují scénu, v níž měl Victor ostatním členům Justice League vysvětlovat, že „jeho“ mateřskou krychli kdysi dávno ukořistili nacisté, následně ji získali spojenci, dlouhá léta s ní experimentovali a nakonec se dostala až do rukou jeho otce, který mu s její pomocí zachránil život, když málem zemřel při nehodě. Scénu nakonec Snyder do Justice League nezařadil a místo toho se ve Wonder Woman na Blu-ray objevila bonusová scéna, která popisuje, že Mother Box pro spojenecké síly získala už krátce po první světové válce Diana.

Ale to stále není úplně všechno. Zack Snyder také prozradil, co pro něj bylo jednou z inspirací při natáčení Batman v Superman. Fanoušek se jej zeptal, zda byla Batmanova noční můra v Batman v Superman inspirovaná videohrou Injustice: Gods Among Us a jestli měl v plánu tenhle příběh dál rozvíjet. Snyder odpověděl „Ó ano“. Pro fanoušky hry byla inspirace zřejmá – zdevastovaný svět, ve kterém Superman vládne jako diktátor s pomocí svých vojsk, to jsou výjevy hráčům Injustice známé. Jak daleko chtěl Snyder tenhle motiv rozvíjet, kdyby měl volnou ruku, to netušíme. Ale jestli bude na sociálních sítích pokračovat v dosavadní sdílnosti, třeba se to jednou dozvíme.

Zdroje: Zack Snyder I, II, III, IV, Empire

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu Justice League: Cavill o přetáčkách, Snyder odhaluje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest