Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru

Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér následně od Queenů přejde rovnou k životopisu Eltona Johna.

Bohemian Rhapsody, hudební životopis, který pojednává o historii kapely Queen, si prošla vlastní porcí produkčních obtíží, když byl uprostřed natání vyměněný režisér Bryan Singer. Toho nahradil Dexter Fletcher (Orel Eddie) a podle zákulisních zvěstí od změny pokračuje vše dobře a studio má ve snímek velkou důvěru. Zařadilo jej na podzimní program a zřejmě zkusí bojovat o ceny, minimálně pro Ramiho Maleka, který se podle všeho do Freddyho Mercuryho zcela převtělil. Trailer byl prozatím promítaný provozovatelům kin a novinářům na CinemaConu v Las Vegas, nicméně teď je tu první ochutnávka a dnes v odpoledních hodinách se znovu stavte pro kompletní verzi. Dole v galerii se můžete podívat na první plakát i všechny fotky, kde můžete vidět, že minimálně z hlediska podoby Malek Mercuryho skutečně kopíruje věrně.

O tom, že přípravy Bohemian Rhapsody pokračují pod vedením Dextera Fletchera dobře, svědčí i to, že mu konkurenční studio Paramount nabídlo snímek Rocketman, který bude pro změnu pojednávat o Eltonu Johnovi. Hlavní roli ztvární Taron Egerton, který s režisérem pracoval už na snímku Orel Eddie. Scénář napsal Lee Hall, nominovaný na Oscara za Billyho Elliota.

Snímek by měl zaznamenat Eltonův výstup ke slávě. Podle Egertona nejde o klasický životopis, ale o fantaskní muzikál, ve kterém Johnovy písně zachycují jeho klíčové životní momenty. Zpívat bude jak Elton, tak další postavy. Zdá se, že by roli měl nazpívat přímo Egerton, a že by měl zpívat přímo na scéně, nikoliv dodatečně při postprodukci (podobně se točili Bídníci, ve kterých si zahrál a zazpíval Taronův parťák Hugh Jackman). Snímek produkuje Matthew Vaughn. Natáčení má začít v létě.

Zdroje: THR, Flickering Myth, Variety

Galerie: 6

Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Plakát a ochutnávka dnešního traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest