Box Office: Nekonečná Čína

Box Office: Nekonečná Čína | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Avengers odstartovali v Číně a nebylo to nijak malé.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Novinky tohoto víkendu cílily hlavně na divačky maminy, takže Avengers nijak ohroženi nebyli. Jejich tržby najdete zase na konci článku. Nejvíce se zadařilo Life of the Party, což je po Tammy a Šéfce další film, na kterém spolupracovala Melissa McCarthy s manželem Benem Falconem na režijní soličce. Film znovu není kdovíjak povedený a 18,5 milionů je pro Melissu první debut pod 20 mega od doby co prorazila v Bridesmaids, přesto to není katastrofická tržba a komedie si divačky najde. Čekejte přinejhorším padesátku z Ameriky.

Druhým kouskem je Breaking In s Gabrielle Union, která se snaží vkrást do opevněného domu, aby zachránila své unesené děti. Gabrielle je bezpochyby nadějná černošská herečka, která si zaslouží lepší filmy než tenhle tuctový thriller. A rozhodně je i silné jméno na plakát, protože i přes negativní recenze a nulovou šuškandu dokázala nalákat diváky do kin a ti tam nechali 16,5 milionů. Oba filmy nemají nějakou chvíli moc výraznou konkurenci, takže bude určitě kde vydělávat. 

Manžel na zkoušku má ve druhém víkendu 10 milionů a komedie s Eugeniem Derbezem a Annou Faris je na 30 milionech v Americe. Film jinak odstartoval s 10,5 miliony v Mexiku, což je druhá nejlepší tržba tento rok po Avengers 3 a nejlepší tržba pro jakoukoli komedii, která tam kdy startovala. Tiché místo je globálně na 266 milionech. Stovka padla ze zahraničí, zbylých 166 mega daly jen Státy. Jsem božská, komedie s Amy Schumer, se pořád drží lépe než by hateři na internetu chtěli. Film má ve čtvrtém víkendu 3,7 milionů a z Ameriky 43,8 milionů. Rampage Ničitelé svoje vydělali, konkrétně 397 milionů po celém světě a konečně tu tedy máme nefalšovaně úspěšný videoherní film. Black Panther jinak odstartoval na DVD, ale pořád chce čistě z kin dostat 700 mega v Americe. Chybí jen 4 miliony. Globálně je pár tisíc od zdolání 1,34 miliardy posledního Harryho Pottera

Menší Tully od Jasona Reitmana s Charlize Theron dostala tento víkend 2 miliony. Film jinak trpí náporem hloupých pseudokontroverzních článků tradičně od lidí, kteří film neviděli. Po deseti dnech 7 milionů, což není hrozné, ale tvůrci by si zasloužili víc než umělé kauzy o psychózách. Kazišuci jsou na 85 milionech globálně, Psí ostrov je v Americe na 29 milionech. Ready Player One jinak dosáhl na 573 milionů a stal se jedním z nejúspěšnějších filmů tohoto roku, které nejsou od Disneyho a Marvelu. Pro zajímavost teď sedí mezi čínskými Detective Chinatown 2 (544 milionů) a Operation Red Sea (579 milionů).

Další kapitola »

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Nekonečná Čína | Fandíme filmu Box Office: Nekonečná Čína | Fandíme filmu Box Office: Nekonečná Čína | Fandíme filmu Box Office: Nekonečná Čína | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest