Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos

Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Králové ro(c)ku se údajně již brzy vrátí na filmové pódium. Sequel má vyjít na podzim letošního roku. Realita, nebo je to jen vtípek či zbožné přání ústředních představitelů?   
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hudební komedie Tenacious D: The Pick of Destiny (v Česku byla uvedena pod titulem Králové ro(c)ku) je příběhem o zrození „nejlepší“ rockové kapely na světě, kterou tvoří zpěvák Jack Black a kytarista Kyle Gass. Americko-německý snímek měl premiéru před dvanácti lety a ačkoli se nejednalo o žádný kasovní trhák (v USA utržil podprůměrných 8,2 milionu dolarů), díky svému veleúspěšnému soundtracku a cameo roličkám slavných rockových hvězd (Dave Grohl, Meat Loaf, Ronnie James Dio) se stal prakticky kultovní záležitostí. Nyní se dvojice ďábelských hudebníků, vyzbrojená magickým trsátkem osudu připravuje na velkolepý návrat. Alespoň to tvrdí Jack Black, podle jehož slov se na pokračování filmu pracuje už několik let.

Pro nezasvěcené, Tenacious D jsou skutečná hudební skupina, která si čas od času zahraje na nějakém tom rockovém festivalu. Jedno takové vystoupení měli i minulou neděli a Jack během koncertu nadšeně sdělil svým fanouškům, že na sequelu ke Králům ro(c)ku se pracuje a snímek bude hotový letos v říjnu. K tomu ovšem dodal větu: „Nevím, kde ho budete moci vidět, ale rozhodli jsme se, že film uděláme a už je na cestě.“ Co to může znamenat? Bude se snad promítat jen ve vybraných kinech? Nebo půjde rovnou na DVD? A co když si z nás známý vtipálek jenom utahuje?

Krátce předtím Black ještě hovořil o novém projektu s redaktory britského hudebního časopisu Kerrang! a svěřil se jim s několika dalšími detaily. Prý půjde o postapokalyptickou hudební komedii, kterou velká hollywoodská studia odmítla, leč přesto se ji podařilo zrealizovat. Můžeme se tedy těšit na nějakou hodně nekorektní a provokativní zábavu? Nic jiného populární komik bohužel neprozradil. Prozatím tak neznáme ani jméno režiséra. Jedničku natočil poměrně neznámý videoklipař Liam Lynch, jenž spolu se členy Tenacious D napsal i scénář. Zopakují si pánové osvědčenou spolupráci?

A co si o tom všem myslíte vy? Zaslouží si Králové ro(c)ku po letech přídavek, nebo by měl tenhle bláznivý koncert zůstat dohraný? Ve videu níže si můžete připomenout legendární duel „Nezdolných Déček“ se samotným Satanem a na další stránce najdete výběr z jejich videoklipů, které už pro jejich komedieální náboj stojí za to vidět.             

Další kapitola »

Králové ro(c)ku

22.11.2006 | USA
Komedie, Hudební
Info o filmu

Galerie: 7

Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu Tenacious D: Podle Jacka Blacka se chystá dvojka a uvidíme ji ještě letos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest