Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti

Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
K tomu sada nových fotek k Batman v Superman i Justice League a parádní video ze zákulisí Justice League.

Kdysi dávno, ještě před tím, než byl do role Batmana ve Snyderově filmech obsazený Ben Affleck, se mluvilo o tom, že jedním z kandidátů na roli byl Josh Brolin. Ten teď novinářům řekl, že se o tom s režisérem bavil jen nepřímo, ale nikdy nedošlo na vážná jednání, protože nebyl pro Zacka Snydera ten pravý. Je upřímně rád, že se Batmanem nestal a od té doby na to nemyslel. Vidět jsme jej mohli vidět v jiných komiksových rolích. Už přes týden v kinech bojuje proti Avengers jako Thanos a brzy se jej dočkáme jako Cablea v Deadpoolovi 2.

Když je řeč o kandidátech, tak si jistě vzpomenete, že Joe Manganiello byl ve Snyderově světě obsazený jako Deathstroke, a že jeho postava měla být záporákem v samostatném filmu s Batmanem, když jej připravoval ještě Ben Affleck. V současném rozhovoru Manganiello promluvil o tom, že se s Affleckem potkal a připravovali spolu Deathstrokea jako složitou postavu, která rozhodně nebyla jednostranným padouchem. Šlo o složitou osobnost, která toho měla hodně za sebou. Zažil zradu, ztratil oko a syna. K tomu herec dostal armádní trénink a trénink v Ninjutsu a šermu, aby se do postavy vžil. Joovi se tak postupně hromadily k postavě další a další poznámky, hledal další a další způsoby, jak chladnokrevného zabijáka ukotvit v realitě z hlediska osobnosti i schopností. A všechno tohle se přetavilo v námět, který pak putoval k režisérovi Garethu Evansovi, který by snad jednou mohl s Manganiellem připravit Deathstrokeův příběh zrodu.

Deathstroke se objevil v závěru Justice League, ve scéně s Lexem Luthorem (Jesse Eisenberg) na lodi. Původně scénu natočil Zack Snyder, který to znovu doložil novou fotkou z natáčení (najdete ji dole v galerii). Zároveň ale vyšlo najevo, že scénu upravoval Joss Whedon, který po Snyderovi převzal režii filmu.

Potvrdil to kameraman Simon Firsht, který točil behind-the-scenes videa pro Wonder Woman a Justice League a pracoval s Jossem také na inkriminované scéně. Zelený záběr dole v galerii je z přetáček. Jak sami můžete vidět na klapce, film se točil ještě loni v září. Luthor ve scéně říká: „Abych to řekl jednoduše, neměli bychom mít vlastní Ligu“? Na to nedávno zareagoval Snyder, který se tváří, že tuhle repliku nezná. Můžeme spekulovat o tom, zda v původní verzi odkazovala Justice League v téhle scéně na Affleckův film s Batmanem, každopádně teď zdánlivě poukazuje k vytvoření týmu záporáků Legion of Doom.

Snyder také sdílel na sociálních sítích další fotky. V galerii tak můžete vidět známý výjev Batmana s Batmobilem z jiného úhlu, vůbec první fotku Gal Gadot, kterou režisér pořídil, když si ji testoval jako Wonder Woman, popřípadě fotku Aquamana (Jason Momoa).

Na závěr ještě video o hrdinech a natáčení Justice League. Připravil jej již zmiňovaný Simon Firsht a je docela výživné. (Fotka Joshe Brolin na titulce je pouze ilustrační).

Zdroje: Empire, Idiot, Zack Snyder I, II, III, IV, V, Simon Firsht

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu Josh Brolin Batman, nejasnosti s Deathstrokeem a další DC zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest