Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené

Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Máme pro vás také přesný popis promítané ukázky, ve které se Jason Momoa vypravil navštívit bájnou Atlantidu.

Jediný letošní film od DC Films, Aquaman, dorazí do kin až v prosinci. Dny ubíhají, zatím nebyla vypuštěna žádná ukázka, a i s fotkami tvůrci šetří. Režisér James Wan nedávno vysvětloval, že zveřejnit trailer není úplně jednoduchá věc kvůli velké porci efektů, které musí být v postprodukci dodělány, a Wan zkrátka nechce vypustit něco, s čím nebude stoprocentně spokojený. I přesto však studio nabídlo ukázku v rámci své prezentace na právě probíhajícím CinemaConu v Las Vegas.

Ukázka se soustředila především na střet Aquamana (Jason Momoa) a Ocean Mastera v podání Patricka Wilsona. Vše začíná flashbackem na úplně první výpravu Arthura Curryho do města Atlantidy, kam dorazí spolu s Merou (Amber Heard) na ponorce. Poté jsou k vidění dokončené i nedokončené záběry Atlantidy, které jsou podle popisu úchvatné a nabízejí něco v DC filmech zatím neviděného. V Atlantidě hrdinu vítá jeho bratr Orm aka Ocean Master. Jeho kostým a vzhled je prý velmi věrný komiksům, a z přítomnosti svého bratra není příliš nadšený, jelikož v něm vidí nového konkurenta v boji o trůn. Postavy pak ke komunikaci nepoužívají vzduchové bubliny jako v Justice League.

Následně je ukázka zaměřená na souboj Arthura a Orma ve velké stavbě připomínající Koloseum. Ze samotného souboje není vidět moc, a i když je Orm viditelně lepší bojovník, jeho bratr mu zvládá čelit. Další záběr je pak na Orma, jak si sundává svoji masku, pod kterou se skrývá blonďatý Patrick Wilson. Arthur následně mluví s Merou, která ho prosí o pomoc, „jinak zemřou miliony“. Na Meru a Aquamana jsou zaměřeny i další záběry, ve kterých se oba procházejí na souši, na jakési rozsáhlé poušti, a dokonce jsou vidět v honičce po střechách města, které vypadá jako italské.

V dalších rychlých prostřizích pak můžeme vidět Vulka (Willem Dafoe) radícího Arthurovi, královnu Atlannu (Nicole Kidman) a také dalšího záporáka Black Mantu (Yahya Abdul-Mateen II), jehož vzhled je prý naprosto plně věrný komiksům. Ocean Master pak burcuje dav se slovy: „Válka přichází na povrch, a já přináším hněv Sedmi moří s sebou!“. A poslední záběr patří velké podmořské bitvě, do které jedna strana vyráží na obrněných žralocích a druhá snad na obrněných mořských konících.

Návštěvníci, kteří měli možnost ukázku vidět, se také hned pochlubili se svými pocity na sociálních sítí. Téměř všichni ukázku chválí, často se objevuje slovo „epický“, a film má nabídnout naprosto něco jiného, než dosavadní DC filmy. I přes nedodělané efekty vše působí velkolepě a daleko lépe, než co nám z podmořského světa krátce ukázala Justice League. Vzhledem k ohlasům to tak vypadá, že se po rozporuplné JL opět DC Films vytasí s něčím skvělým, a potvrdí tak kvalitu jejich sólovek. Film ještě bude potřebovat hodně času do finálního provedení, i přesto snad dostaneme nějakou tu ukázku k dispozici co nejdříve.

Zdroje: CBM

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 12

Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu Aquaman: Ohlasy ze CinemaConu jsou nadšené | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest