Muž z oceli měl být začátkem pětidílného příběhu

Muž z oceli měl být začátkem pětidílného příběhu | Fandíme filmu
Batman v Superman podle člena štábu vždycky měl navazovat na Muže z oceli, Muž z oceli 2 se v té době údajně vůbec nechystal.

Dlouhá léta se mluvilo o tom, že Muže z oceli mělo následovat pokračování – tedy další samostatný film se Supermanem. Jay Oliva to teď popírá a tvrdí, že Muž z oceli od začátku měl být první kapitolou v pětikapitolovém příběhu. Podobně jako je dělený na části třeba příběh Harryho Pottera. Batman v Superman měl být vždy druhou částí. Dalšími dvěma díly měly být dvě části Justice League, avšak co mělo být pátý filmem, to Oliva neprozradil.

Oliva uvádí, že mu Zack Snyder ukázal story boardy Batman v Superman už dva měsíce před premiérou Muže z oceli v červnu 2013. Jestli mělo studio jiné plány před najmutím Zacka Snydera Oliva neví, ale minimálně v dubnu 2013 Snyder měl podle něj v hlavě vizi Batman v Superman. Ten samý rok na Díkůvzdání Snyder povolal Olivu do Detroitu, aby začal na BvS pracovat.

Oliva zrežíroval celou řadu animovaných komiksových filmů, je zodpovědný za video k 75. výročí od vzniku Supermana (zdá se, že při jeho přípravě se seznámil se Snyderem) a následně kreslil storyboardy pro BvS, Wonder Woman a Justice League. Zřejmě tedy jeho slovům můžeme věřit, ale i tak by bylo zajímavé někdy k událostem dostat podrobnější časovou osu.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest