Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih?

Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Začínají Star Wars opravdu zásadně čerpat z rozšířeného univerza?

Když se chystaly Star Wars: Síla se probouzí, objevovaly se nejrůznější spekulace o tom, zda se náhodou ve filmu neukážou některé postavy z rozšířeného světa Hvězdných válek. Zvlášť po tom, co Lucasfilm koupil Disney a rozhodl o tom, že rozšířený svět nadále není součástí kánonu. Zatím se však objevilo jen poměrně málo případů kdy se něco takového (alespoň částečně) stalo. Nejblíž v rámci ságy rodu Skywalkerů je asi Ben Solo (Kylo Ren), který je určitou směsí několika různých postav z rozšířeného světa. Pak se v seriálu Star Wars Rebels objevil admirál Thrawn a chystaném Solo: A Star Wars Story na nás čekají tzv. Cloud-Riders, kteří se již dříve objevili také v rozšířeném světě.

Teď server That Hashtag Show vypátral, že Lucasfilm hledá do filmu herečku ve věku mezi 40 a 50 lety, která je označená jako Mara! Jistě, v rámci castingu je naprosto běžné, že se postavy označují krycími jmény, nikoliv skutečnými. Pravděpodobně tedy o nic nejde. Buď se jedná o náhodu nebo si z nás Lucasfilm záměrně střílí, protože moc dobře ví, že castingové popisy unikají na veřejnost. Ale přeci jen – co když je nějaká šance, že role jakkoliv souvisí s Marou Jade?

Mara Jade je nesmírně populární postava z rozšířeného univerza, která se objevila poprvé v roce 1991 v románu Dědic Impéria od Timothyho Zahna. Tehdy byla představena jako „ruka“ císaře Palpatina, která sama vládne Silou. Po smrti imperátora byla vyslána, aby zavraždila Lukea Skywalkera. Ten jejím pokusům dokázal zabránit, zlomil vládu, kterou Palpatine nad Marou držel, později se s Jade oženil, měl s ní děti a společně vychovali další generaci Jediů.

Tak co myslíte? Je šance, že nějakou její obdobu ve filmu uvidíme?

Zdroj: That Hashtag Show

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih? | Fandíme filmu Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih? | Fandíme filmu Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih? | Fandíme filmu Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih? | Fandíme filmu Star Wars IX: Objeví se jedna z nejpopulárnějších postav z knih? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest