Action Point: Další držkopády ve stylu Jackass

Action Point: Další držkopády ve stylu Jackass | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Chyběly vám nebezpečné kousky Johnnyho Knoxvilla? Jeho filmová novinka jich nabídne hojnost. Koukněte na trailer.

Johnnyho Knoxvilla asi není třeba příliš představovat. Víc než jako herec je známý jako strůjce šílených pranků z televizní série Jackass, která se následně podívala i na plátna kin. V posledních letech jej vídáme už spíš v hraných rolích, nicméně novinka Action Point se obloukem vrací k držkopádům a ranám do rozkroku.

Knoxville si zahrál D.C.ho, potřeštěného majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale zase s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C.m přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, otevírá v sousedství korporátní mega-park a budoucnost Action Pointu je v ohrožení. Aby zachránil park i vztah s dcerou, je D.C. ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky.

Film zrežíroval Tim Kirkby, který dosud točil primárně epizody komediálních televizních seriálů. Na scénáři se podíleli vedle Knoxvilla John Altschuler, Dave Krinsky a Mike Judge, tedy partička zodpovědná především za Silicon Valley, King of the Hill nebo za Beavis a Butt-Heada. Krom Knoxvilla se objevuje ve filmu ještě další člen Jackass party, Chris Pontius. Zbytek herců není příliš známý, opět jde primárně o seriálové tváře. Trailer slibuje zábavu, která nadchne především příznivce Knoxvillova humoru. Datum české premiéry zatím není stanoveno.

Galerie: 3

Action Point: Další držkopády ve stylu Jackass | Fandíme filmu Action Point: Další držkopády ve stylu Jackass | Fandíme filmu Action Point: Další držkopády ve stylu Jackass | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest