Doom: Na cestě je další celovečerní film

Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ale fanoušky to zřejmě příliš nepotěší. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Magazín Variety dokázal vypáčit z Universalu nějakou reakci. Jeho tiskový mluvčí uvedl, že projekt připravuje divize Universal 1440 Entertainment, která se zaměřuje na produkci pro domácí video na mezinárodních trzích. Divize funguje od roku 2012 a má za sebou takové „pecky“ Jako jsou Král Škorpion 3 a 4, Death Race 3 a 4 a 5 a 6, Policajt ze školky 2, Cult of Chuckie nebo Tremors 5. Bohužel tedy opravdu můžeme čekat nějaké naprosté béčko, které prakticky nemá šanci zaujmout.

Původní novinka: V tuhle chvíli nemáme k dispozici žádné oficiální oznámení, ale vypadá to, že studio Universal chystá další filmovou verzi videohry Doom. Herečka a zpěvačka Nina Bergman na svůj Twitter napsala: „Wow, budu točit příští „Doom“ se studiem Universal. Zrovna jsem podepsala smlouvu. Vracím se do Bulharska, abych znovu pracovala se skvělými lidmi. Film má skvělého režiséra a vychází mi deska, takže jsem nejšťastnější holka na světě“. O režisérovi ještě dodala, že je to člověk, který má odvahu riskovat, je nápaditý a dokáže psát skvělé ženské postavy a dialogy.

Z kontextu a vymazaných zpráv vyplynulo, že oním skvělým režisérem je zřejmě Tony Giglio. Ten má za sebou nejrůznější akční béčka jako V rukách nepřítele, Chaos či S.W.A.T.: Under Siege. Jako scenárista je podepsaný také pod několik dílů Rallye smrti. Takže to s tou nápaditostí asi tak horké nebude… ale třeba akorát Tony zatím nikdy neměl příležitost se skutečně projevit. Nina se bohužel také nemůže pochlubit nijak zářnou kariérou. O filmech, kde hrála, jste nejspíš nikdy neslyšeli a ještě se v nich povětšinou objevila pouze ve vedlejších rolích.

Neuklidní tedy příliš ani její ujištění pro fanoušky, že chystaný film má lepší scénář, než Doom z roku 2005, o kterém i Dwayne Johnson (tenkrát měl jednu z hlavních rolí) před pár dny zpětně přiznal, že to byl propadák. Nový film se bude točit v Bulharsku, studio Universal zatím ani po dotazech filmových novinářů neposkytlo jakékoliv bližší podrobnosti a Tweet neznámé herečky je vlastně jediná informace, která se k nám dosud o projektu dostala. Vše tedy bohužel nasvědčuje tomu, že se bude jednat o direct-to-video béčko. Videoherní kletba tak pokračuje nadále. Škoda.

Na závěr reklama na jednu z posledních her:

Zdroje: Variety, Nina Bergman, II, III, Tony Giglio, Dread Central, The Rock

Doom

21.10.2005 | USA, Velká Británie, Česko, Německo
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 8

Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu Doom: Na cestě je další celovečerní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest