The Division: Akční videohru zfilmuje režisér Deadpoola 2

The Division: Akční videohru zfilmuje režisér Deadpoola 2 | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
David Leitch se odvážně pustí tam, odkud mnoho jeho kolegů vyšlo jako poražení. Kam se zařadí on? 

A David Leitch dneska ještě jednou. Od chvíle, co nám s Chadem Stahelskim dali Johna Wicka, jdou oba režiséři z projektu do projektu. Tím dalším pro Leitche bude adaptace videohry The Divison, na kterou přijde vhodný čas až někdy příští rok, protože režisér nejdříve natočí rychlý a zběsilý spin-off Hobbs & Shaw. Jelikož se ve videoherní předloze málo mluví a hodně střílí, je Leitch pro tuhle látku jeden z nepovolanějších režisérů. Proto držíme palce, aby snímek nedopadl špatně a vývojářské studio Ubisoft tak neutrpělo další ránu, které mu uštědřil filmový Assassin's Creed. Ale nedávný Tomb Raider dokázal, že to zkrátka jde natočit dobrý film podle videohry, takže třeba se to povede i tady a chystaná novinka se zařadí mezi těch pár šťastnějších kousků.

Původně se měl adaptace ujmout Stephen Gaghan, avšak z nejasných důvodů projekt opustil. Kdo jej naopak neopouští a zůstává, jsou Jake Gyllenhaal s Jessicou Chastain, které uvidíme v hlavních rolích jako agenty Divize, jež jsou vysláni do zamořené části New Yorku nastolit pořádek a zjistit co se stalo. 

Ve videoherním hitu od Ubisoftu smetla v newyorské metropoli drtivou část populace nákaza neštovic a v ulicích tak nastal pořádný zmatek. Vy jako spící agent tzv. Divize jste byl povolán do akce a máte za úkol dostat situaci pod kontrolu ve střední části Manhattanu a přijít na kloub tomu, kdo onen virus vypustil. Putování po otevřené ploše nebude v žádném případě procházkou růžovou zahradou, protože někteří přeživší na potkání okamžitě vytahují plně nabitou zbraň a na nic se neptají. Takže nebezpečí může čekat na každém rohu. Naštestí je možné vylepšit si své schopnosti a vybavení.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

The Division: Akční videohru zfilmuje režisér Deadpoola 2 | Fandíme filmu The Division: Akční videohru zfilmuje režisér Deadpoola 2 | Fandíme filmu The Division: Akční videohru zfilmuje režisér Deadpoola 2 | Fandíme filmu The Division: Akční videohru zfilmuje režisér Deadpoola 2 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest