Rychle a zběsile: Spin-off chce nabídnout úplně jiný druh zážitku

Rychle a zběsile: Spin-off chce nabídnout úplně jiný druh zážitku | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 3 obrázky
Zdá se, že spin-off Ryche a zběsile se chce posunout někam dál od závodění, loupeží a rodiny.

Nedávno bylo oficiálně potvrzeno, že spin-off Rychle a zběsile známý jako Hobbs and Shaw natočí David Leitch, režisér Johna Wicka, Deadpoola 2 a Atomic Blonde. Teď se David o filmu krátce rozpovídal. Těší jej, že se na rychlé sérii může podílet. S Jasonem Stathamem se velice dobře zná, protože s ním natočil celou řadu filmů v době, kdy pracoval jako režisér pomocného štábu a choreograf a dělal s Jasonem jeho akční scény. K Hobbs and Shaw Leitche přilákalo především to, že oba herci chtějí pro diváky připravit něco úplně jiného, než je v sérii Rychle a zběsile obvyklé. Sám režisér říká, že chce svět obou postav vyvinout mimo svět F&F. Chce ten svět posunout, rozšířit, ale zároveň samozřejmě zůstat věrný DNA a jádru obou postav, které diváci milují. David se těší na výzvu i na spolupráci s oběma herci, kteří jsou podle něj talentovaní a pracovití.

Hobbs & Shaw je spin-off série Rychle a zběsile, který se zaměří na samostatné akční dobrodružství Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama. Scénář napsal Christopher Morgan, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 25. 7. 2019.

Zdroj: Fandango

Galerie: 4

Rychle a zběsile: Spin-off chce nabídnout úplně jiný druh zážitku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off chce nabídnout úplně jiný druh zážitku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off chce nabídnout úplně jiný druh zážitku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off chce nabídnout úplně jiný druh zážitku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest