Birds of Prey: Tým hrdinek s Harley Quinn v čele má režisérku

Birds of Prey: Tým hrdinek s Harley Quinn v čele má režisérku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Připravte se, Margot Robbie povede do boje partu superhrdinek od DC.

Některé projekty se vyvíjejí pozvolna, některé dlouho nejeví známky života, a pak najednou naberou na obrátkách. To se teď děje s Birds of Prey. Margot Robbie se delší dobu snaží rozjet několik různých projektů s postavou Harley Quinn. Většina tak nějak přešlapuje na mrtvém bodě, jen u Birds of Prey jsme se minulý týden dozvěděli, že scénář píše Christina Hodson a nově se k nám dostalo také jméno režisérky. Tou se má stát Cathy Yan, která momentálně jedná o podmínkách spolupráce.

Yan je bývalá novinářka, která nějakou dobu točila krátké filmy a loni bodovala na festivalu v Sundance svojí prvotinou Dead Pigs (video na konci článku). Mezi adeptkami nebyla nejzkušenější, ale dle dostupných informací měla ze všech uchazeček pro studio připravenou nejlepší prezentaci. (Na ženské režisérce trvala Margot Robbie). Podle všeho se tak stane druhou režisérkou ve službách DC Film po Patty Jenkins a vůbec první američankou asijského původu, která dostala příležitost natočit drahý komiksový film.

Snímek zatím nemá název ani o něm nevíme nic bližšího, nicméně má být inspirovaný komiksy Birds of Prey, což je tým složený z hrdinek i antihrdinek. Krom Harley Quinn se v něm často objevují Batgirl, Poison Ivy či Black Canary. Většina postav ve filmu i tvůrčího týmu by měly být ženy. Zdá se, že film je připravený k produkci a měl by se točit, až Margot dokončí Tarantinovo Once Upon a Time in Hollywood, tedy koncem letošního roku nebo začátkem příštího. Robbie připravovala hned několik různých projektů s Harley Quinn, tehle je nakonec připravený k natáčení jako první. Krom Birds of Prey jsou v různých fázích příprav také Gotham City Sirens (týmovka se záporačkami / antihrdinkami), Suicide Squad 2 a film s Harley Quinn a Jokerem.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Birds of Prey: Tým hrdinek s Harley Quinn v čele má režisérku | Fandíme filmu Birds of Prey: Tým hrdinek s Harley Quinn v čele má režisérku | Fandíme filmu Birds of Prey: Tým hrdinek s Harley Quinn v čele má režisérku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest