Deadpool 2 spojil síly s The Walking Dead

Deadpool 2 spojil síly s The Walking Dead | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér David Leitch o Deadpoolovi v týmu a představitel Weasela T.J. Miller je ve vážných potížích.

V noci na dnešek skončil svou 8. řadu seriál The Walking Dead a svou 4. řadu odstartovalo Fear The Walking Dead. Deadpool 2 byl u toho, aby si ohřál svou polívčičku. Zombie Deadpool na titulce je jen začátek. Superhrdina v rudé masce divákům ukázal také svůj trailer a udělal to poměrně zábavným způsobem. Ne, že bychom se dočkali nových záběrů, v zásadě jde o již známý trailer, nicméně vtip spočíval v tom, že byla upoutávka vysílaná „na pokračování“. V rámci třicetivteřinových spotů Deadpool stačil pokaždé rychle shrnout staré známé „v minulém díle jste viděli“, aby následně přidal nový materiál. Přesně tahle marketingová hravost je to, co prvního Deadpoola vyneslo tak vysoko. K epizodickému traileru přidáváme reklamu na sendviče s jednorožcem a několik nejnovějších plakátů.

O filmu se pro USA Today krátce rozpovídal také režisér David Leitch. Konkrétně se rozpovídal o tom, že ve druhém filmu dává Deadpool dohromady tým. To má prostý důvod. Je to klasický element akčních filmů, protože tým dává prostor pro konflikt. Ne, že by se Deadpool nesnažil. Ne, že by nechtěl být týmovým hráčem. Stejně ale jeho užvaněná osobnost dává ostatním občas zabrat. Srdce má ale na pravém místě, chce se polepšit a postavit se za to, co je správné, i když chybuje, jako všichni ostatní.

Daleko větší průšvihář než samotný Deadpool je však T.J. Miller, představitel Weasela. Tomu hrozí až pět let vězení za to, že nahlásil na linku 911 falešný bombový poplach. Herec tvrdil, že na palubě vlaku z Washingtonu do New Yorku (a dál na sever) cestuje žena z výbušninou v zavazadle. Vlak byl zastavený, přijelo k němu přinejmenším 16 policejních vozů, byl prohledaný a čtyři ženy byly vyslýchané. Později se ukázalo, že Miller jel úplně jiným vlakem, už při nástupu působil podroušeně, na palubě vypil několik drinků, dostal se do několika konfliktů s jinou pasažérkou první třídy a v New Yorku byl z vlaku vykázaný kvůli svému podroušenému stavu. Prozatím je herec vyšetřovaný na svobodě, po tom, co zaplatil 100tisícovou kauci.

Připomínáme, že v poslední době se na Millera podobné zprávy doslova lepí. V roce 2016 byl nařčen z napadení řidiče Uberu. Loni na podzim ukončil práci na seriálu Silicon Valley, kde kolegové kritizovali jeho pracovní morálku a vzájemnou spolupráci obecně. A koncem roku se také objevilo obvinění ze sexuálního zneužívání, kterého se herec měl dopustit během vysokoškolského studia, vůči své tehdejší partnerce. Herec obvinění popírá. Tak či tak je v současném klimatu více než pravděpodobné, že v dalších filmech s Deadpoolem už T.J. Millera nejspíš neuvidíme.

Po tom, co přežil téměř smrtící útok hovězího, se znetvořený šéfkuchař z jídelny (Wade Wilson) snaží splnit svůj sen a stát se nejsvůdnějším barmanem z Mayberry. Zároveň se pokouší vyrovnat se ztrátou chuti. Při hledání nového koření života (a stroje času) se musí porvat s nindži, yakuzou a smečkou sexuálně agresivní psů, zatímco cestuje kolem světa, aby pochopil hodnotu rodiny, přátelství a chuti. Nachází nový hlad po dobrodružství a vyslouží si vytoužený hrneček na kafe s nápisem „Nejlepší milovník světa“.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 5. 2018.

Zdroje: USA Today, Twitter, THR

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Deadpool 2 spojil síly s The Walking Dead | Fandíme filmu Deadpool 2 spojil síly s The Walking Dead | Fandíme filmu Deadpool 2 spojil síly s The Walking Dead | Fandíme filmu Deadpool 2 spojil síly s The Walking Dead | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest