Rudá Sonja má komiksového scenáristu

Rudá Sonja má komiksového scenáristu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Postavu vedle filmu se Schwarzeneggerem proslavily především komiksy od Marvelu, tak je příznačné, že se chystaného filmu chopí marvelovský scenárista.

Rudá Sonja má scenáristu. Projektu se chopil Ashley Edward Miller, který psal pro prvního Thora, X-Meny: První třídu nebo seriál Terminátor: Příběh Sáry Connorové. Projekt produkuje studio Millenium (Conan s Jasonem Momoou, Expendables), které se otevřeně přiznává, že inspirací byl úspěch Wonder Woman.

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete filmovou verzi z roku 1985, kde si Sonju po boku Conana (Arnold Schwarzenegger) zahrála Brigitte Nielsen. Následně se postava objevila v seriálu Conan z roku 1997 a další hraný film se chystá od roku 2010. Postupně ji měly hrát Rose McGowan, Megan Fox a Amber Heard, nikdy to však nevyšlo. Podaří se teď konečně?

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Rudá Sonja má komiksového scenáristu | Fandíme filmu Rudá Sonja má komiksového scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest