Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M

Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 15 obrázků
Elizabeth Olsen se rozpovídala také o Avengers: Infinity War a máme pro vás nejnovější fotky k filmu.

Elizabeth Olsen je jednou z mnoha hereček, kterou novináři vyzpovídali před premiérou Avengers: Infinity War. Řeč samozřejmě musela přijít i na to, jestli by chtěla točit samostatný film se Scarlet Witch, protože budoucnost je pro fanoušky vždy zajímavá. Jak to tedy vidí Elizabeth?

V jednom z rozhovorů řekla, že sice neklepe šéfu Marvelu Feigemu na dveře a nesnaží se z něj samostatný film pro Scarlet Witch vymámit, ale pokud fanoušci projeví o takový projekt zájem, je připravená jim přání splnit. To podle ní u Marvelu platí obecně – studio se snaží udržet fanoušky spokojené.

Žertem Elizabeth uvedla, že by s chutí natočila komediální seriál o tom, jak žije Witch společně s Visionem v domácnosti a začne bláznit. Tímhle směrem nicméně herečka mířila i ve vážně míněných rozhovorech. Hned v několika interview přiznala, že by hrozně ráda natočila filmovou verzi House of M, nebo lépe určitou verzi House of M a toho, co k téhle komiksové události v sešitech vede.

Konkrétně ji připadá nesmírně dojemný příběh o tom, jak Wanda v komiksech potratí dvojčata, ale nedokáže se s tím vyrovnat, a tak nadále věří, že existují a vlastně je silou vůle uvede v realitu. Když si konečně připustí pravdu, tak zešílí, ztratí plnou kontrolu nad svými schopnostmi a vytvoří paralelní realitu, ve které je spousta věcí jinak. Když se hrdinům podaří vrátit věci do původních kolejí, má to řadu vedlejších následků, například to, že velká část mutantů přijde o své schopnosti. To by podle Elizabeth muselo být v komiksech vyřešeno jinak.

Wanda v tuhle chvíli není dcerou Magneta, není to mutant a mutanti prozatím u Marvelu neexistují. I kdyby ale existovali, tak je v tuhle chvíli Scarlet Witch podle herečky až příliš propojená s Visionem a jeho Kamenem nekonečna (z něj získala své schopnosti), tak by příliš nedávalo smysl mutanty do příběhu nějak zatahovat.

Kámen nekonečně bude pro Wandu a Visiona klíčový také v příběhu Avengers: Infinity War. Oba dva jsou od událostí posledního filmu členy rozkmotřených týmů Captaina Ameriky a Iron Mana, avšak společně se scházejí na různých místech po světě a dál posouvají vzájemný vztah. Ten vnáší něco stabilního do chaosu, který se blíží. Oba dva mají v sázce také něco zcela osobního, neusilují jen o obecnou záchranu vesmíru.

Při jednom takovém setkání v Británii se Thanosovi nohsledi pokusí vyrvat Visionovi Kámen nekonečna z hlavy, ale i když protivníky odrazí, není vyhráno. Proto se vydávají do Wakandy, kde se Shuri (Letitia Wright) pokusí kámen od Visiona oddělit. Kdyby se dostal do rukou záporákům, byl by to samozřejmě průšvih a během příběhu se přesně dozvíme proč.

Krom toho nesměli Paul Bettany ani Elizabeth Olsen zatím prozradit o svých postavách nic moc dalšího, snad jen tolik, že Vison s Wandinou pomocí poznává lásku a do lidské podoby se mění kvůli tomu, aby byl na veřejnosti nenápadný.

Přidáváme další TV spot a v galerii najdete sadu plakátů a fotek, převážně z výstavy s detailně vyvedenými soškami.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Metro, Daily Star, Hey U Guys, Danny Pellegrino, Slashfilm, CBM, Amazon,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 16

Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu Elizabeth Olsen chce natočit marvelovku House of M | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest