Ant-Man & The Wasp: Mezinárodní trailer

Ant-Man & The Wasp: Mezinárodní trailer | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Podle Evangeline Lilly nikdy neudělal žádný superhrdina ve sém originu méně chyb než právě The Wasp.

Ant-Man and The Wasp se může pochlubit novým japonským trailerem, který nenabízí vyloženě nové scény, ale tu a tam se vloudí nový záběr, hláška...takže určitě užívejte. Víc se nám snímek odhalí zřejmě až po premiéře Avengers: Infinity War. Nebo to tak přinejmenším vypadá. Tvůrci před námi něco tají a dost možná právě to, jakým způsobem je druhý Ant-Man na třetí Avengers navázaný. S jistotou také můžeme už teď říct, že víc z filmu uvidíme 15. 5., kdy vychází Blu-ray Black Panthera, který bude mít ochutnávku z druhého Ant-Mana přiloženou v bonusové sekci. Krom traileru pro vás máme několik nových fotek, které čekají dole v galerii.

Jedna z fotek pochází z USA Today, který mluvil s Evangeline Lilly, představitelkou Wasp. Ta o své postavě říká, že jsme v životě neviděli udělat žádného superhrdinu ve svém originu méně chyb. Hope naprosto přesně ví co dělá a na moment, kdy konečně oblékne superhrdinský kostým, se připravovala celý život. Když konečně dostane svoji příležitost, tak je to nesmírně uspokojující a také ohromná zábava. Herečka se zároveň chlubí, že má kostým pohodlnější než většina kolegů, protože strávila s kostyméry šest měsíců nad úpravami, aby vše perfektně sedělo, vypadalo a zároveň se v obleku dalo perfektně pohybovat.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7. 2018. 

Zdroje: USA Today

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Ant-Man & The Wasp: Mezinárodní trailer | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Mezinárodní trailer | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Mezinárodní trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest