To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce

To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
První část táhli nepříliš známé děti, do pokračování si filmaři vyhlédli známé herecké osobnosti.

Natáčení To 2 proběhne letos v Torontu, kde kamery poběží od 3. 7. do 20. 10. Proto je potřeba začít s castingem. A hned první zprávy nezní vůbec špatně. Jessica Chastain definitivně podepsala. Od začátku byla favoritkou na roli dospělé Beverly Marsh, znovu chtěla spolupracovat s režisérem Andym Muschiettim, se kterým točila už horor Mama, pak skutečně vstoupila do oficiálních jednání se studiem New Line a teď Hollywood Reporter potvrzuje, že je ruka v rukávě. Zpravodaj zároveň informuje, že začala vyjednávání s dalšími dvěma herci.

James McAvoy si má zahrát dospělého Billa Denbrougha, koktajícího vůdce party, kterého v dětské verzi hraje Jaeden Lieberher. V knižní předloze je v dospělosti postava slavný hororový spisovatel. O roli dospělého Richieho Toziera se pak uchází komik Bill Hader. Dětskou verzi přisprostlého šprýmaře hraje Finn Wolfhard. V knize se v dospělosti postava živí jako slavný DJ. Pro úplnost dodáváme, že dětskou verzi Beverly hraje Sophia Lillis a její postava v knize v dospělosti pracuje jako módní návrhářka. Bill Skarsgard se vrací jako klaun Pennywise, všichni dětští herci by se měli vrátit ve flashbacích a představitelé dalších rolí se prozatím hledají.

Malé a velké herce můžete porovnat dole v galerii.

Snímek byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film by zadaptoval druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování by se s „Tím“ střetli už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Zdroje: Omega Underground, THR

Galerie: 7

To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu To 2 vybírá do rolí dospělých hrdinů dobře známé herce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest