Birds of Prey: Scénář uspěl, hledá se režisér

Birds of Prey: Scénář uspěl, hledá se režisér | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dámská týmovka již má scénář, chybí jí však odpovědný režisér.

Birds of Prey patří mezi mnoho projektů, u kterých víme, že se určitým způsobem plánují, ale stále jsou hodně daleko. Po úspěchu Wonder Woman není divu, že studio tlačí do popředí ženské postavy a v tomhle ohledu patří film rozhodně mezi nejprogresivnější. Film již má hotový scénář, který napsala Christina Hodson a studio je s ním údajně spokojené. Nyní se tak hledá zřejmě ten nejdůležitější článek týmu, a to režisér, který film natočí.

Christina Hodson se nyní přesunula k práci na Batgirl, jejíž představitelka Barbara Gordon je mimochodem členkou týmu Birds of Prey s přezdívkou Oracle, a server The Wrap v rámci rozhovorů s Hodson přinesl informace právě o tom, že scénář Birds u vedení Warneru uspěl a hledá se režisér. Projekt se tak posouvá kupředu, pořád to však neznamená, že bychom ho měli vidět v nejbližší době.

Podívejme se jen na to, kolik ohlášených DC filmů již má režiséry - Chris McKay má natočit Nightwinga, John Requa a Glenn Ficarra romanci mezi Harley Quinn a Jokerem, Suicide Squad 2 letos začne točit Gavin O’Connor a David Ayer pracuje na Gotham City Sirens. Kromě toho se momentálně točí Shazam!, a v brzké době se mají točit další tři filmy (Wonder Woman 2, Joker Origins, Suicide Squad 2), takže tato dámská sólovka je opravdu ještě daleko.

Birds of Prey je tým ženských hrdinek, který poprvé vyšel v komikse v roce 1996. Tým založili Dinah Laurel Lance (Black Canary) a Barbara Gordon (Oracle). Dalšími členkami týmu byli v průběhu let např. Huntress, Hawkgirl, Vixen, Catwoman či Poison Ivy. Ve filmovém zpracování by se pak měla objevit Harley Quinn v podání Margot Robbie, scénář napsala Christina Hodson (V pasti, Bumblebee).

Zdroj: The Wrap

Galerie: 4

Birds of Prey: Scénář uspěl, hledá se režisér | Fandíme filmu Birds of Prey: Scénář uspěl, hledá se režisér | Fandíme filmu Birds of Prey: Scénář uspěl, hledá se režisér | Fandíme filmu Birds of Prey: Scénář uspěl, hledá se režisér | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest