The First Purge: První trailer je tu

The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nejnovější ukázka vypadá daleko méně jako horor.

Za 3 měsíce do kin dorazí prequel k sérii Očista, který se bude jmenovat The First Purge (První očista). Doposud jsme viděli pouze krátké promo a plakát, to se však nyní změnilo vypuštěním prvního traileru. Snímek by měl pojednávat o úplně první očistě a tom, co k ní vlastně vedlo. Díky tomu by měl mít snímek jinou atmosféru než dosavadní díly, a měl by oslovit širší publikum díky politickým a společenským tématům.

Z dřívějších informací víme, že se příběh bude odehrávat na Staton Islandu, a vláda nabídne peníze lidem, aby v době očisty zůstali na ostrově. Pokud by se lidé odmítali zabíjet, resp. by experiment nešel podle plánu, má vláda připravený plán jak vše rozpoutat. A to taky vidíme ve zmíněném prvním traileru, ze kterého je patrné, že vláda posílá vojáky, aby vše trochu popohnali.

Je taky evidentní, že se První očista zaměří více na psychické dopady této akce. Celkově vše působí daleko více jako akční thriller, kterých však není málo a film by mohl lehce zapadnout do průměru. Doufejme, že nakonec uvidíme více kreativity, než bylo z prvního traileru patrné. Snímek režíroval Gerard McMurray, napsal a produkoval otec série James DeMonaco. Obsazení čítá méně známá jména jako jsou Melonie Diaz, Joivan Wade, Patch Darragh, Steve Harris či Jermel Howard.

Za každou tradicí se ukrývá revoluce. Během příštího Dne nezávislosti buďte svědky toho, jak naše země zavádí výročních 12 hodin, během kterých neplatí právo. Vítejte v hnutí, které začalo jako pouhý experiment, vítejte v Očistě. Aby srazili po zbytek roku kriminalitu pod úroveň jednoho procenta, rozhodnou se Noví otcové zakladatelé vyzkoušet v praxi sociologickou teorii, která doporučuje ventilovat agresi během jedné noci v jedné izolované komunitě. Když se však násilí utiskovatelů střetne s hněvem utiskovaných, nákaza exploduje a rozšíří se i za hranice zkušebního města, na celý národ.

Zdroj: Universal Pictures

Galerie: 7

The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu The First Purge: První trailer je tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest