Nenávist: Reboot další hororové klasiky uvidíme příští rok

Nenávist: Reboot další hororové klasiky uvidíme příští rok | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jste fanoušky hororů? Pak pro vás loňským rokem začali hororové žně.

Loňský rok hororům hodně přál. Za řeč rozhodně stojí velký úspěch klauna Pennywise v hororu To, režisérský debut Jordana Peela Uteč, Shyamalanův návrat na výsluní s Rozpolceným či Sandbergova Annabelle 2. Minimálně finančně pak určitě uspěly Všechno nejhorší či Jigsaw. Velkým trendem tak začíná být i rebootování starších hororových klasik, mezi které patří i snímek Nenávist z roku 2004. Jedná se sice o americký remake, natočil ho však režisér originálního filmu Takashi Shimizu.

Spolu s Kruhem (2002) se jedná o zřejmě nejúspěšnější americký remake. V roce 2004 utržil při rozpočtu 10 milionů dolarů o téměř 170 milionů více. V dnešní době hororových úspěchů tak není divu, že studio Sony začalo pracovat na rebootu snímku. Ten by měl do kin dorazit příští rok, 16. 8.

O režii a scénář snímku se postará Nicolas Pesce, který má za sebou pouze předloňský horor The Eyes of My Mother. Obsazení čítá jména jako Andrea Riseborough (Souboj pohlaví), John Cho (Zahulíme uvidíme), Demian Bichir (Za lepší život) či Lin Shaye, kterou fanoušci určitě znají ze série Insidious. To zní jako slušné ústřední obsazení, avšak na výsledek si budeme muset počkat do příštího roku.

Zdroj: Deadline

Nenávist

12.10.2004 | USA, Japonsko
Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Nenávist: Reboot další hororové klasiky uvidíme příští rok | Fandíme filmu Nenávist: Reboot další hororové klasiky uvidíme příští rok | Fandíme filmu Nenávist: Reboot další hororové klasiky uvidíme příští rok | Fandíme filmu Nenávist: Reboot další hororové klasiky uvidíme příští rok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest