Rychle a zběsile 9: The Rock si není tak docela jistý, že se vrátí

Rychle a zběsile 9: The Rock si není tak docela jistý, že se vrátí | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Zároveň znovu promluvil o konfliktech s Dieselem. Žádné scény filmu netočili společně.

Zákulisní konflikty série Rychle a zběsile nejspíš ještě nějakou dobu budou probublávat na povrch s dalšími a dalšími podrobnostmi, nicméně hrubý obrázek je následující: Během natáčení Rychle a zběsile 7 se začaly objevovat nepotvrzené zvěsti o tom, že Vin Diesel umí mít poněkud volnější pracovní morálku. Při natáčení Rychle a zběsile 8 si Dwayne Johnson postěžoval, že všichni na filmu pracují strašně tvrdě, jen pár „cukrových prdelek“ ostatním snahu kazí. Později vyšlo najevo, že tím myslel Diesela. Následně se ukázalo, že před Rychle a zběsile 9 dostal přednost spin-off, ve kterém budou vystupovat pouze Johnson a Jason Statham. Načež Tyrese Gibson začal na Johnsona na Instagramu útočit, že trhá partu. Přesto přípravy spin-offu pokračovaly a konflikty utichly. Až do teď.

Momentálně byl Johnson na spory s kolegy dotázaný v rozhovoru pro Rolling Stones. Herec reportérovi nejdříve potvrdil, že s Johnsonem nenatočili v Rychle a zběsile 8 žádnou scénu společně – všechny byly koncipované tak, aby dvě největší hvězdy filmu mohly točit dané momenty separátně. Dwayne prozradil, že všechny konflikty vycházely z přístupu k práci. Spolu s Dieselem na téma několikrát diskutovali a dokonce se sešli tváří v tvář za zavřenými dveřmi. Tehdy si The Rock uvědomil, že oba dva mají úplně jiný ohled na to, jak přistupovat k natáčení filmů a týmové spolupráci. Nějakou dobu to trvalo, než to Johnson dokázal pochopit, ale je rád, že má konečně jasno. Ať už spolu ti dva budou znovu pracovat nebo ne.

Na to reportér obratem reagoval a zeptal se, zda se Johnson vrátí v Rychle a zběsile 9. Dwayne odpověděl, že si není tak úplně jistý. Teď se soustředí na spin-off a na to, aby byl co nejlepší. Dieselovi přeje vše nejlepší a po tom, co si mezi sebou udělali jasno, mu nemá nic za zlé. Pak se ale herec potutelně zasmál a reportérovi řekl, že klidně může smazat tu část, že Dieselovi nemá nic za zlé. Prostě mají mezi sebou jasno, víc nic.

Takže jak sami vidíte, Johnson s Dieselem viditelně spolupracovat nechce. Co to bude znamenat pro sérii do budoucna? To teď asi málokdo dokáže určit. Možná se spin-off s Hobbsem dočká takového úspěchu, že se místo Rychle a zběsile 9 začne chystat další pokračování spin-offu. Možná neshody sérii zcela ukončí. Možná se podaří The Rocka přesvědčit (tučným šekem), aby se v Rychle a zběsile 9 vrátil. Anebo se film bude točit bez něj. Jak úspěšný ale v daný moment může být? Sérii momentálně vévodí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emanuel a Scott Eastwood. Dokázala by tahle parta bez The Rocka (popřípadě i bez Stathama) sérii dovést k dalšímu miliardovému úspěchu? Kdo ví…

Na závěr se můžete podívat na scénu, ve které strávili Diesel a Rock v Rychle a zběsile 8 nejvíc "společného" času. Jak sami můžete vidět, tváří v tvář se opravdu asi příliš nepotkali.

Zdroj: Rolling Stone

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Rychle a zběsile 9: The Rock si není tak docela jistý, že se vrátí | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: The Rock si není tak docela jistý, že se vrátí | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: The Rock si není tak docela jistý, že se vrátí | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: The Rock si není tak docela jistý, že se vrátí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest