Upgrade: Sci-fi thriller od tvůrců Uteč a Insidious

Upgrade: Sci-fi thriller od tvůrců Uteč a Insidious | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Přišel vám letošní Death Wish málo kreativní? Pak si tímto snímkem napravíte chuť.

Studio Blumhouse, které stojí za nízkorozpočtovými horory jako Uteč, série Insidious či Očista, nyní vypustilo trailer na jejich nejnovější počin s názvem Upgrade. Originální příběh se odehrává v blízké budoucnosti, a sleduje postavu Greye Tracyho, kterému čtyři neznámí muži zabili ženu, a jeho samotného upoutali na lůžko. Je mu však nabídnuta možnost implantace speciálního čipu, který mu nejen pomůže znovu chodit, ale také ho promění v chodící stroj na zabíjení.

Hlavní postavu ztvární Logan Marshall-Green (Prometheus), o scénář a režii se pak postará Leigh Whannell. Ten má za sebou vydatnou scenáristickou kariéru, kterou začínal se sérií Saw, a poslední dobou pokračuje sérí Insidious. Po Insidious 3 se bude jednat o jeho druhý režisérský počin.

Mládeži nepřístupný trailer vypadá zajímavě, a i když je zápletka zhrzeného muže toužícího po pomstě trochu ohraná, zasazení příběhu do blízké budoucnosti by snímku mohl dodat trochu originality. Stejně tak jako nápad s čipem, který dokáže kontrolovat celé tělo. Snímek byl již uveden na festivalu South by Southwest (SXSW), a odnesl si nadšené reakce.

Film bohužel nemá naplánovanou premiéru u nás ani na Slovensku, v USA pak půjde do kin na začátku letní sezóny 1. 6. 2018.

Zdroj: Blumhouse Production

Galerie: 2

Upgrade: Sci-fi thriller od tvůrců Uteč a Insidious | Fandíme filmu Upgrade: Sci-fi thriller od tvůrců Uteč a Insidious | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest