Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný

Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Herec se rozpovídal o tom, co je pro něj při výběru role důležité.

O Joaquinu Phoenixovi se mluví jako o nejvážnějším kandidátovi na roli Jokera v samostatném filmu o zrodu ikonického padoucha, který připravuje režisér Todd Phillips. Dle dostupných informací jedná Phoenix o roli už nějaký ten pátek a ani v nejnovějším interview neodhalil, zda postavu bude nebo nebude hrát. Nicméně připustil s rošťáckým úsměvem na tváři, že by mohlo jít o zajímavou postavu a na rozdíl od dřívějších rozhovorů už nepopíral, že s filmaři jedná. Zajímavé je, že je Joker podle Joaquina film, jako každý jiný.

Nikdy by například neřekl, že nikdy nechce hrát v žádném westernu, to je podle něj nesmysl. Vždycky záleží na konkrétním projektu. Na nabízené postavě a na režisérovi, který látku zpracovává. Když máte příležitost žánr nějakým způsobem překročit, tak byste té příležitosti měli využít. I když Phoenix v rozhovoru neoznačil roli Doktora Strange konkrétně jménem, tak zřejmě zmiňoval právě jeho, když se rozpovídal o tom, že v minulosti už zvažoval nabídku, že si komiksovou roli zahraje. Role podle něj měla potenciál, zdálo se, že by mohla být zajímavá. Ale nakonec se jemu a tvůrcům nepodařilo ve všem shodnout a to je podle něj klíčové. Všichni musejí být naladění stejně jinak projekt prostě nemůže fungovat. Rozpočty a podobné věci Joaquina nezajímají, ale vzájemná shoda, zajímavý režisér a silná postava, to jsou pro něj nezbytné předpoklady pro to, aby se pro nějaký projekt rozhodl.

Dle dostupných informací se má snímek odehrávat v Gothamu 80. let a má pojednávat o tom, jak se z pouličního kriminálníka stane král podsvětí Joker. Film má být hodně hrubozrnný, realistický a nemá být žádným způsobem provázaný s dalšími DC filmy. Režíruje Todd Phillips, scénář společně s ním píše Scott Silver. Produkovat by měl Martin Scorsese.

Titulní obrázek je ilustrační. A takhle umí Joaquin řádit:

Zdroj: Fandango

Galerie: 8

Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu Joaquin Phoenix: Joker je film, jako každý jiný | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest