New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister

New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Podrobnosti o tom, co se děje v zákulisí několikrát odloženého projektu.

Jako zpráva z čistého nebe působí odložení New Mutants na příští rok, když nejprve byly odloženi na 21. 2. 2019, aby před nedávnem byli odsunuti až na 2. 8. 2019. Film jsme původně měli vidět již letos v květnu a dostal se k nám již i první trailer. Za posunutím premiéry údajně stojí velké přetáčky, které mají film udělat děsivější a více hororově laděný.

Hollywoodský zpravodaj Tracking-Board teď přináší další podrobnosti. Podle jeho informací chtěl režisér Josh Boone mít zpočátku film hororový hodně, ale studio mělo jinou představu. Chtělo mít z Mutantů mládeži přístupný snímek, který by byl jakousi směsí filmů Johna Hughese (ty inspirovaly například Spider-Mana: Homecoming) a Stephena Kinga. Scénář postupně přepisovali Scott Neustadter a Michael Weber, Josh Zetumer, Chad a Carey Hayes a Seth Grahame-Smith. K ruce byli další scenáristé, kteří ostatním alespoň nahazovali nápady. Boone všem požadavkům vyhověl.

Jenže pak výrazně uspěl snímek To a podle Tracking Boardu publikum navíc dobře reagovalo na hororově laděný trailer, který ve skutečnosti příliš neodpovídal tomu, jak byl v té chvíli snímek laděný. Následně přišlo rozhodnutí, že film bude přetočený, aby byl strašidelnější. Ve finále tak  má vlastně víc odpovídat tomu, co režisér Boone a jeho původní spoluscenárista Knate Lee zamýšleli. Prozatím se nezdá, že by studio vynilo režiséra a chtělo jej z projektu odvolat. Vliv na zmatečnost celé situace by podle insiderů mohla mít skutečnost, že filmu chybělo vedení silného producenta, protože producent Simon Kinberg se věnuje natáčení X-Men: Dark Phoenix.

Kromě toho, že se bude měnit tón filmu, došlo i k dalším změnám. Původně se měl ve filmu objevit i Mister Sinister. Ukázat se měl v potitulkové scéně, a představitelem role měl nebo má být Jon Hamm (Baby Driver, Město). Postava s krycím jménem Nathaniel Essex, byla naťuknuta již v potitulkové scéně X-Men: Apocalypse, resp. se zde objevila společnost Essex corp. New Mutants tak zřejmě měli postavu konečně představit v širším světě X-Menů.

Pokud se této potitulkové scény nedočkáme, měl by se v nové potitulkové scéně ukázat Antonio Banderas v roli úplně jiné postavy. Tracking Board také píše o tom, že se ve filmu měl ukázat mutant Warlock, jež byl v komiksech také členem New Mutants. O účasti této postavy se v minulosti skutečně nejednou mluvilo, vzhledem k jeho vzhledu (jedná se o mimozemského anorganického mutanta, jenž dokáže měnit tvar svého těla a měnit organické věci na anorganické), se ale studiu zdálo jeho zpracování příliš drahé, jelikož by se muselo jednat o čisté CGI, viz. galerie.

Stále se jedná o zákulisní zprávy, kterým můžeme a nemusíme věřit. Už teď zprávu Tracking-Boardu některé zdroje (pravda, méně prověřené) zpochybňují. Pokud nicméně zprávě Tracking-Boardu budeme věřit, tak jsme zřejmě právě přišli o představení Mr. Sinistera, které jistě bude některé jeho fanoušky mrzet.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli dosud obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Blu Hunt, Charlie Heaton a Henry Zaga.  Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg.

Zdroj: The Tracking Board

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 8

New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu New Mutants: Ve filmu se měl ukázat Mister Sinister | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest