Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli

Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Spider-Man versus Jason Bourne, tuhle kombinaci bohužel neuvidíme.

Spider-Man: Homecoming poprvé podrobněji představil nového člena MCU, Spider-Mana (Tom Holland), který se objevil již v Captain America: Civil War. Odlehčený film ze středoškolského prostředí se fanouškům velmi zalíbil, v pokladnách nechali necelých 900 milionů dolarů, a tak bylo na pokračování zaděláno. To přijde hned po zatím nepojmenovaných Avengers 4, a momentálně probíhá casting do nových rolí.

Kromě ženské postavy popsané jaké „femme fatale“, se hledá se především hlavní záporák, který nemá být nijak svázaný rasou a ani pohlavím, jak jsme již dříve informovali. Jeff Sneider z hollywoodského zpravodaje The Tracking Board nyní ve svojí podcastové show Meet the Movie Press odhalil zajímavou informaci, která se týká právě hlavního záporáka, či jedné ze záporných rolí.

Produkce údajně vyhlížela Matta Damona do jedné ze záporných rolí. Podle Sneidera však herec příležitost propásnul, případně odmítnul, což se zdá jako velká škoda. O jakou roli přesněji se neví, herec Damonových kvalit by však jistě sequelu dodal na zajímavosti a kvalitě.

Damon momentálně nemá na programu žádný větší projekt, takže hrát záporáka ve filmu z MCU by byl určitě chytrý tah. Vzpomeňme si však na první díl, kde se ze začátku také psalo, že Michael Keaton svou roli odmítl. Nakonec se ale jako Adrien Toomes aka Vulture ve filmu objevil, a jednalo se o jednoho z nejlepších záporáků MCU. Na vině by také mohl být fakt, že se Damon objevil v Thorovi: Ragnarok, kde sice měl malé cameo, ovšem jeho pozice v rámci provázaného vesmíru je daná.

Tak jako tak, hledání pokračuje a my můžeme jen tipovat, do role jaké postavy chtěli tvůrci herce obsadit. Z postav, které jsme ještě na plátně neviděli, mě osobně napadá např. Hobgoblin. A jaký je váš tip? Napište v komentářích.

Zdroj: Meet the Movie Press      

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Matt Damon údajně odmítl roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest