Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů

Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu nový spot, ve kterém Groot předvádí svou pubertální frackovitost. Chris Evans a Scarlett Johansson vykládají o těžkém životě superhrdiny mimo Avengers.

Kampaň Avengers: Infinity War pokračuje ve vysokých obrátkách. Marvel zveřejnil pětici plakátů vyvedených v barvách kamenů nekonečna a je to solidní práce. Neonové plakáty s žhnoucím Áčkem rozhodně působí výrazněji než taková ta hollywoodská klasika, kde postavy jen tak postávají. Jestli jsme u nedávno zveřejněných plakátů (první, druhý) spekulovali o tom, zda má rozvržení charakterů do jednotlivých polí nějakou symboliku, tak tady je dělení podstatně abstraktnější. Spojení s kameny funguje v případě Captaina Ameriky (modrý kámen prostoru), u Star-Lorda a spol. (fialový kámen síly) a u Visiona (žlutý kámen mysli). Postavy na červeném plakátu nijak nesouvisejí s kamenem reality a postavy na zeleném nijak nesouvisejí s kamenem času.

Dělení na „týmy“ jakš takš funguje. Na červeném plakátu je newyorská parta, která společně odletí do vesmíru. Všichni ze zeleného a žlutého plakátu se sejdou ve Wakandě. Na fialovém plakátu je další vesmírná odnož. Nejdivnější kombinace je tak na plakátu modrém, kde wakandskou sekci doplňují Nebula (Karen Gillan) a Mantins (Pom Klementieff), čili dvě poměrně náhodné členky Strážců Galaxie, u kterých doteď pořádně nevíme, zda spolu stráví na plátně nějaký výraznější čas. Lze předpokládat, že u plakátů větší roli než logické dělení hraje star power či množství času na plátně – plakáty by měly nalákat do kina.

Z tohoto pohledu je nicméně celkem zajímavý žlutý plakát, na kterém chybí kdokoliv ze zakládajících Avengers nebo těch úplně největších hvězd – v popředí jsou místo toho Wanda (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), v pozadí Falcon (Anthony Mackie) a War Machine (Don Cheadle) – dosud převážně vedlejší hráči. Je to signál toho, že se Scarlett Witch a Vision dostanou do popředí? A proč je Hulk (Mark Ruffalo) tak malý? Je to náhoda? Nebo bude tentokrát pouze vedlejším hráčem? V komentářích dejte vědět, jak plakáty čtete vy.

PS: Oranžový plakát (kámen duše) zatím nebyl zveřejněný. Bude na něm vyobrazený Thanos se svojí partou?

Další z řady rozhovorů, které novináři během natáčení Infinity War pořídili, proběhl s Chrisem Evansem a Scarlett Johansson. Dvojice se rozpovídala o tom, co obě postavy dělaly mezi Civil War a Infinity War. Cap a Widow trávili čas společně, plnili mise, které považovali za důležité, i když všechno dělali načerno, tajně, bez jakékoliv oficiální podpory. Ani jeden z nich nejsou ten typ, co by potřeboval poplácání po zádech, ale to, že jsou v ilegalitě tak dlouho, už si začíná vybírat svou daň. Cap je samozřejmě dobrák od kosti, ale také slouží zkrátka proto, že musí, potřebuje mít v životě řád. Vlastně je to zlomený člověk.

Oba dva jsou ale kdykoliv připraveni nastoupit, oba dva jsou duší vojáci. Když se objeví Thanosova hrozba, přemýšlejí o ní prakticky, strategicky, i když vlastně pořádně netuší, proti čemu stojí. Struktura Avengers už sice oficiálně neexistuje (nebo minimálně neexistuje v podobě, kdy by počítala s touhle dvojicí), ale Cap je stále v srdci velitel připravený vést. O světě má čím menší iluze, mnohokrát se cítil zrazený, mnohokrát měl pocit, že svět není takový, jaký by si přál, aby byl. O to je pro něj důležitější, že se může opřít právě o cynickou a lety zocelenou Black Widow. Zároveň ale dokáže oddělovat jednotlivé věci od sebe a dávat jim prioritu.

Na spory s Tonym sice nezapomněl, ale nejsou v tuhle chvíli prioritou. Prioritou je táhnout za jeden provaz a postavit se vesmírnému nájezdníkovi Thanosovi (Josh Brolin). Uplynulo spoustu let, takže v klíčový moment on i Tony dovedou spoustu věcí alespoň pohřbít, když už ne odpustit a zapomenout. A podobně praktická je i Natasha – sice se po letech potká znovu s Bannerem, ale nevnímá to příliš sentimentálně. Uplynulo spousta času, oba zažili různé věci a teď je prioritou neřešit osobní vztahy a přinést oběti pro vyšší dobro.

Doplňujeme nejnovější TV spot, ve kterém si můžete užít frackovitého pubertálního Groota (Vin Diesel).

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Slashfilm

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na pětici parádních barevných plakátů | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest