Earthquake Bird: Vikander čeká milostný trojúhelník a vražda

Earthquake Bird: Vikander čeká milostný trojúhelník a vražda | Fandíme filmu
Ridley Scott připravuje nový thriller pro Netflix, představitelky hlavních rolí už jsou vybrané.

Originální tvorba Netflixu již zahrnuje spoustu seriálů a filmů, a stále se rozrůstá. Režisér Wash Westmoreland (Pořád jsem to já) nyní pro Netflix napíše a zrežíruje adaptaci oceňované novely The Earthquake Bird od Susanny Jones z roku 2001. Příběh zasazený do Tokya je popisován jako noirový thriller, který se točí především kolem ženských postav. Děj sleduje mladou ženu Lucy, která se uchýlila k životu do Japonska, kde již 10 let pracuje jako překladatelka. Po výletě na japonský ostrov Sado je však obviněna z vraždy poté, co zmizí její kamarádka Lily. Před jejím zmizením se obě zapletly do milostného trojúhelníku s pohledným fotografem Teijim.

Natáčení začne v květnu v Tokyu, a film si již vyhlédl herečky do hlavních rolí. Tou první je podle serveru Deadline Alicia Vikander, která momentálně řádí v kinech jako Lara Croft, a po průlomu v kariéře se snímkem Ex Machina je vyhledávanou herečkou. Druhým jménem je Riley Keough, kterou jsme naposledy mohli vidět v Loganových parťácích.

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno, film pravděpodobně uvidíme příští rok. Do projektu je zapojena také produkční společnost Ridleyho Scotta Scott Free, a sám Scott bude výkonným producentem.

Zdroje: Deadline, Wikipedia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest