Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer

Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chtěli byste "ji dát" Jeremy Rennerovi? Tak to si věříte, protože Ed Helms, Hannibal Buress, Jon Hamm ani Jake Johnson na to nestačili.

Mrzí vás, že Jeremy Renner bude podle všeho chybět v Avengers: Infinity War? Můžete si jej užít v komedii Máš ji!, kde si zahrál šampiona hry na babu. A ne jen tak ledajaké hry. Hrdiny bláznivé komedie je pětice přátel, kteří už léta hrají brutální honěnou. Každý rok během jednoho měsíce je vše dovoleno. Přátelé riskují zdraví, zaměstnání i vztahy, jen aby mohli vítězoslavně zařvat „máš ji!“. Šampionem je už dlouhá léta Jerry (Renner), který ji během 23 let nikdy nedostal. Teď jako poslední ze skupiny chystá svatbu a přátelé cítí šanci – jeho ostražitost jistě poleví. Ale na Jerryho si jen tak nepřijdou.

Premisa zní patřičně bláznivě, trailer ukazuje, že film bude balancovat někde na hraně humoru praštěného a obhroublého. Navíc je snímek skvěle obsazený. Vedle Rennera jsou tu v hlavních rolích Ed Helms, Hannibal Buress, Jon Hamm, Leslie Bibb, Annabelle Wallis, Isla Fisher, Rashida Jones nebo Jake Johnson, takže komediálně schopná partička. Snímek natočil Jeff Tomsic, který má za sebou hlavně chválený seriál The Detour. Velkou důvěru nebudí jména scenáristů. Robb McKittrick má za sebou několik komediálních béček, jako Hele kámo, kdo tu vaří. A Mark Steilen sice psal pro několik dobrých seriálů (Shameless, Mozart in the Jungle), ale také má na triku věc, která se jmenuje Pooch and the Pauper a na CSFD se může pochlubit černými čísly. Tak snad si oba pánové tentokrát vybrali lepší chvilku. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 14. 6.

Galerie: 6

Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu Máš ji!: Jeremy Renner je šampionem v honěné. Je tu trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest