Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti

Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Nové fotky z Avengers ukazují další souvislosti, které můžeme vyčíst z dosud zveřejněných trailerů a fotek.

Magazín Empire zveřejnil patnáctku fotek z Avengers: Infinity War. Několik záběrů je nám už důvěrně známých, jiné se objevují čerstvě. Co zajímavého můžeme vidět? Tak třeba Bruce Bannera (Mark Ruffalo) na základně Avengers. Má na sobě roztrhané sako a tričko, zatímco ve Wakandě má čisté oblečení a košili. Fotka je tedy dalším potvrzením, že se Avengers setkali na jejich základně v Americe. Zřejmě po tom, co Thanosovi nohsledi zaútočili na New York a na Británii – v Super Bowl Spotu jsme mohli vidět, že se Vision (Paul Bettany) v téhle scéně drží za zranění, takže obě scény už proběhly.

Co z toho plyne? Tvůrci od začátku příprav Infinity War mluví o tom, jak to budou mít hrdinové těžké, protože jsou po Civil War roztržení a nejednotní. Upřímně řečeno, zatím se zdá, že zkrátka a dobře bude stačit, aby Thanos zaútočil a všichni hrdinové okamžitě odloží svoje neshody stranou a začnou spolupracovat… Ve společných scénách ze základny v New Yorku nikdy není vidět Tony Stark (Robert Downey Jr.), stejně tak chybějí Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a Spider-Man (Tom Holland). Nabízí se tak varianta, že Tony u jednání Avengers vůbec nebude přítomný, což by mohlo domluvu znesvářených stran ulehčit.

Proč Tony nebude přítomný? Nejspíš nečekaně vyrazil za Thanosovou kosmickou lodí, na kterou se připletl Peter Parker. Všechno se muselo stát náhle, protože nepůsobí příliš uvěřitelně, že by Tony vzal malého kluka dobrovolně na misi do vesmíru. Jak do toho zapadá Doctor Strange? Teleportoval se za dvojicí? Proč ale s sebou neteleportoval nikoho dalšího? Proč hrdiny neteleportoval zpátky? Jedná se ze strany hrdinů o nějakou lest? Je snad Strange na lodi nějakým způsobem uvězněný? Přeci jen, Thanosovi poskoci přiletěli do New Yorku pro jeho Kámen nekonečna a z nějakého důvodu se loď rozhodla opět odstartovat…

Další fotka, která stojí za pozornost, je ta s Mantis (Pom Klementieff). Ta potvrzuje, že je otykadlená mimozemšťanka společně se Star-Lordem (Chris Pratt), Draxem (Dave Bautista), Strangem, Iron Manem a Spider-Manem na Titanu, Thanosově (Josh Brolin) zničené domovině. Ale kde jsou Gamora (Zoe Saldana) a Nebula (Karen Gillan)? Zatím se jen nedostaly do záběru? Mají nějakou vlastní misi? Má je Thanos ve svých spárech? Pobaví také fotka s puberťákem Grootem (Vin Diesel), který jen znuděně hraje videohry a nezajímá se o okolní dění. Víme, že Groot s Rocketem (Bradley Cooper) se vydají na společnou misi s Thorem, avšak v závěru se zapojí do řeže ve Wakandě.

Otázkou je, zda se připojí také Tonyho skupina anebo bude celou dobu paralelně operovat ve vesmíru. Thanose jsme v pozdější části filmu mohli vidět jak ve Wakandě, tak ve scénách z Titanu, tak uvidíme, zda bude putovat z místa na místo nebo v jaké posloupnosti se vlastně události odehrají. Zajímavé také je, že krom Nebuly a Gamory jsme zatím v žádné z vrcholných scén neviděli také Wonga (Benedict Wong). Poslal jej Strange, aby v jeho nepřítomnosti strážil Sanctum Sanctotum před temnými silami? Anebo se můžeme se sympatickým doktorovým parťákem rozloučit?

Posouzení necháme na vás, v galerii každopádně najdete slíbenou patnáctku fotek, přikládáme také další rozhovor z placu Avengers: Infinity War, tentokrát s rozesmátým Anthonym Mackiem, alias Falconem.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Empire skrze CBM

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 15

Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu Avengers 3: 15 nových fotek odhaluje další setkání a jiné podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest