Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena

Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
A mohla by se Captain Marvel přeci jen objevit už v Infinity War?

Před pár dny jsme se dozvěděli, že DeWanda Wise, která si v Captain Marvel měla podle neoficiálních spekulací zahrát Monicu Rambeau, projekt musela opustit, kvůli závazku u seriálu She‘s Gotta Have It, který se bude točit ve stejnou dobu. Netrvalo dlouho a našla se náhrada. Tu představuje britská herečka Lashana Lynch, jejíž dosavadní největší rolí je asi pravidelné vystupování v seriálu Still Star-Crossed. Monica Rambeau je v komiksech známá především jako superhrdinka Spectrum, ale jeden čas nosila také identitu Captain Marvel.

Stále také panují určité nejasnosti kolem toho, kdy se Captain Marvel vlastně poprvé ukáže. Zatímco zhruba od loňského Comic Conu vždy představitelé Marvelu hovořili o tom, že se postava poprvé představí v samostatném filmu, aby se její velká premiéra neztratila v davu hrdinů, aktuálně se objevilo další interview s režiséry Russoovými, kteří tvrdí, že se Captain Marvel v Avengers: Infinity War ukáže, a že jsou opravdu hrdí, že ji mohou představit. Takže jak to je? Opravdu se Captain Marvel ukáže v Infinity War a představitelé Marvelu až doteď zapírali? Anebo se plány změnily a teď pouze shodou okolností naráz vychází řada rozhovorů, které byly pořízené ještě před tím, než ke změně došlo? (Rozhovor skutečně je točený v době, kdy se loni začátkem léta byli novináři podívat v Atlantě na natáčení filmu).

Celý rozhovor si můžete přehrát níže. Russoovi v něm mimo jiného hovoří také o tom, že se těší obecně na ženské postavy, a to jak z Wakandy, tak ze Strážců Galaxie. Ty jsou mimochodem hodně důležité, neboť mají silné napojení přímo na hlavního záporáka Thanose. Titulní obrázek je pouze ilustrační, avšak v galerii si můžete prohlédnout Lashanu.

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan a DeWanda Wise. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Lashana Lynch, THR

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu Captain Marvel: Vyřazená herečka byla rychle nahrazena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest