Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti

Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kdo všechno zamíří do Wakandy? Jaké vztahy budou mezi hrdiny? A Vrátí se další známá postava?

Následující řádky neodhalují žádné zásadní dějové zvraty, ale i tak čtěte na vlastní nebezpečí – Marvel toho začíná odhalovat docela dost.

Marvel to má dobře načasované. V pátek se snad konečně ukáže první trailer k Avengers: Infinity War. Minulý týden odstartovala mediální masírka zveřejněním informačně bohatých článků a mezi to se podařilo ještě vecpat reportáže z natáčení, které konečně smějí americké filmové weby zveřejnit. Co jsme se dozvěděli?

Bruce Banner (Mark Ruffalo) se vrací z vesmíru po událostech Thora: Ragnarok. O Thanosovi v tuhle chvíli ví víc než kdokoliv z jeho známých na Zemi a snaží se všechny přesvědčit o jeho nebezpečnosti. Ostatně, v prvním traileru jsme viděli, že se na Zemi vrátil jako živá dělová koule, nejspíš po tom, co loď z Asgardu Thanos rozcupuje. Banner a Hulk se hodně změnili, začínají se víc prolínat. Hulk už se dokáže vyjadřovat asi jako pětileté dítě a dokáže mluvit, aniž by u toho zuřil vzteky. Banner pro změnu už není takový introvert, je daleko otevřenější – po událostech Ragnaroku se hodně změnil. Už nebude s Tonym tak sladěný, jako dřív, i když o jejich šťavnaté společné scény nepřijdeme. Důležité je také to, že Banner naprosto nechápe, jak se jeho přátelé mohli během Civil War tak rozhádat. Bude jednou ze spojujících sil. A zřejmě se také bude nějak vyvíjet vztah Bruce a Natashy (Scarlett Johansson)

Banner bude také jedním z Avengerů, kteří přiletí Quinjetem hledat útočiště ve Wakandě. Celý svět má problém, takže i Wakanda má problém, proto T‘Challa (Chadwick Boseman) hodlá pomoci. Captain America (Chris Evans) jej hned při příletu varuje, že se chystá opravdu velká invaze. Král tedy okamžitě vyhlašuje pohotovost a nechá evakuovat obyvatelstvo. Co dalšího je ve Wakandě kromě skvělých bojovníků a moderních zbraní? Moderní medicína. Jestli někde dokážou pomoci Visionovi (ten bude v některé z dřívějších částí filmu zraněný, nicméně novináři neříkají nic o tom, že by Thanos získal z jeho čela Kámen nekonečna – Visionovo poranění se nachází v oblasti břicha), tak je to tady. Zřejmě proto nevidíme Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Visiona (Paul Bettany) ani Shuri (Letitia Wright), u kterých je jinak potvrzeno, že ve Wakandě v době útoku Thanosových vojsk budou – nejspíš budou všichni společně na ošetřovně.

Kdo všechno do Wakandy přilétá? Kromě zmiňovaného Bannera, Captaina, Visiona a Witch to jsou Falcon (Anthony Mackie), Black Widow (Scarlett Johansson) a překvapivě také Roadie (Don Cheadle) – je tedy zřejmé, že došlo už na nějaké předchozí setkání Avengers, kde si všichni promluvili natolik důkladně, že dřívější soupeři z Civil War dokážou alespoň do určité míry spolupracovat. Na místě už je Bucky (Sebastian Stan) a mezi jednotlivými postavami funguje chemie. Někde stará přátelství budí radost, jiné postavy si zachovávají odstup a je patrné, že se rány na duši z Civil War ještě nezahojily. Některé postavy se potkají vůbec poprvé. Dříve zmiňovaní Thor a část Strážců Galaxie zřejmě dorazí do bitvy až později.

Další reportáže z natáčení budou postupně zveřejňovány v následujících dnech, zatím z nich bylo odhaleno, že ve filmu opět bude nějakou roli hrát velká loď Ravagerů ze Strážců Galaxie 2 a šéf rekvizitářů Russell Bobbitt se zmínil, že vymýšleli s kolegy nové vybavené pro Hawkeye (Jeremy Renner), tak že by se nakonec přeci jen objevil už ve třetím filmu a ne až ve čtvrtém?

Na závěr se můžete podívat na video, které oslavuje dlouhá léta Marvelu v kinech IMAX. V galerii najdete nejstarší artworky Iron Manova kostýmu, které studio zveřejnilo u příležitost desetiletého výročí, a fotky z placu, v tomhle případě s lodí Strážců Galaxie.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Collider I, II

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Jak se dál vyvíjí Hulk a další zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest