X-Men: Dark Phoenix: Daleko víc drama než superhrdinský film

X-Men: Dark Phoenix: Daleko víc drama než superhrdinský film | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Tye Sheridan je další z řady herců, kteří nám slibují, že příští X-Meni nebudou tak docela obyčejný komiksový snímek.

Tye Sheridan na festivalu SXSW propaguje Ready Player One, ale řeč přišla také na X-Men: Dark Phoenix, kde Tye hraje Cyclopse. Mladý herec o filmu řekl, že v něm Jean Grey (Sophie Turner) „zešílí“. Tedy, Cyclops si nemyslí, že propadá v šílenství, jen že si potřebuje nějaké věci urovnat v hlavě. Dramatická součást vyprávění je podle něj hrozně zajímavá a dodává, že filmaři k natáčení přistupovali daleko víc jako k natáčení dramatu, než jako k natáčení superhrdinského filmu. Což je obdobný postřeh, jaký nabídlo už několik herců před Sheridanem. Budeme tedy napjatě očekávat, zda opravdu bude ve snímku důraz na drama patrný, anebo jde jen o takové ty propagační řeči, které mají příští X-Meny nějak odlišit od záplavy komiksových filmů, které se na nás neustále řítí.

Nicméně se nemusíte bát, že by se snímek držel při zemi až moc – v prosinci Jennifer Lawrence dramatickou složku také zdůrazňovala, ale zároveň přislíbila „skvělé akční scény“ a výpravu do vesmíru, do kterého se hrdinové vypraví už asi pět minut po začátku filmu.

V galerii najdete několik fotek s Cyclopsovou aktuální podobou, přiložené video připomíná jeho začátky v X-Men: Apocalypse.

X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru. Premiéra snímku v ČR a na Slovensku je 1. 11. 2018.

Zdroj: The Wrap

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 3

X-Men: Dark Phoenix: Daleko víc drama než superhrdinský film | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Daleko víc drama než superhrdinský film | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Daleko víc drama než superhrdinský film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest