Světy Avengers a Spider-Mana se málem setkaly

Světy Avengers a Spider-Mana se málem setkaly | Fandíme filmu
Sony a Marvel se málem domluvili na nenápadném propojení světů svých hrdinů. AKTUALIZOVÁNO o klip s Peterem a Flashem.

Aktualizováno: Ještě přidáváme k dobru roztomilý klip, ve kterém Peter podusí Flashe Thompsona, který ho až doposud šikanoval.

Jedná se jen o drobnost, ale fanoušky určitě potěší. Nedávno zesnulý designér J. Michael Riva navrhoval budovy pro řadu filmů, nevyjímaje například Iron Mana, a pro chystaného Amazing Spider-Mana připravil vzhled sídla Oscorpu. Mohli jste jej vidět v trailerech, nebo si jej prohlédnout dole v galerii. A věřte nebo ne, zástupci Sony a Marvelu se setkali a domluvili se, že Rivovu stavbu zakomponují i digitálního New Yorku v Avengers! Nakonec se to bohužel nestihlo, protože se počítačové triky k Avengers dělaly rychleji, než Riva stíhal rýsovat.

Možná si říkáte, že jde o naprostou banalitu, ale fanoušci by si toho pomrknutí všimli a měli z něj radost. Hlavně je ale skvělé vědět, že jsou konkurenti schopní se sejít a podobných věcech jednat. A producent Matt Tolmach potvrdil, že by něco podobného chtěli zkusit znovu. Takže kdo ví, třeba se jednou v Avengers budou prodávat noviny Daily Bugle nebo se ve Spider-Manovi zástupci Oscorpu zmíní o Hammer Industries. A pokud jsou producenti schopní jednat o takovýchto drobnostech, není důvod, proč by se někdy v daleké budoucnosti postupně nepropracovali k něčemu většímu.

 

Klip s Peterem a Flashem Thompsonem

 

Zdroj: Latino Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest