Spider-Man: Homecoming 2 se má točit také v Praze

Spider-Man: Homecoming 2 se má točit také v Praze | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Můžeme pomalu začít počítat také s účastí Spider-Woman?

Natáčení pokračování Spider-Mana: Homecoming má začít už 19. 5. Zajímavé je, že vedle tradiční Atlanty a New Yorku se má točit také v řadě evropských lokalit, mezi kterými je také Praha! Konkrétně jsou zmiňovány Londýn, Benátky, Berlín a Praha. Nevíme přesně, zda si zahraje Praha Prahu nebo nějaké jiné místo a zatím ani není zřejmé, zda Petr bude na jednom místě nebo bude cestovat po Evropě, ať už sám, se školou, s tetičkou nebo nějakým dalším Avengerem. Nicméně v minulosti se o Spider-Manově sérii mluvilo jako o sérii zasazené do školního prostředí a představitelé Peterových spolužáků si po prvním filmu odnesli velmi dobré ohlasy, takže můžeme očekávat, že se Marvel nebude chtít Peterova zázemí zbavit.

S Evropou zřejmě bude souviset také nová postava, již má hrát evropská herečka, které bude přes 20 let, bude to „femme fatale“ a zahraje si „mezinárodní agentku bondovského typu“. Podle tohoto popisu fanoušci očekávají, že nám nejspíš na plátně bude představena Jessica Drew, alias Spider-Woman, jedna z posledních skutečně populárních marvelovských postav, kterou jsme doposud nemohli vidět na plátně. V komiksech má postava díky pavoučímu séru a vlivu radiace nadlidské síly a dokáže metat energetické výboje.

Spider-Mana: Homecoming 2 uvidíme v kinech 5. 7. 2019.

Zdroje: That Hashtag Show, Prague Reporter

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Spider-Man: Homecoming 2 se má točit také v Praze | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2 se má točit také v Praze | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest