Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit

Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Seznamte se s pomateným vyděděncem, který svým intelektem dalece převyšuje všechny ostatní postavy filmu. A dojde i na flashbacky.

O Thanosových plánech v Avengers: Infinity War jsme vás už informovali, teď se dozvídáme další podrobnosti, které o osobnosti padoucha představil přímo jeho představitel, Josh Brolin. Znovu je potvrzeno, že ve filmu bude v centru pozornosti. Dojde dokonce i na flashback, ve kterém uvidíme jeho mládí na planetě Titan, kde byl svědkem zničení svojí domoviny, po kterém se vydal na cestu za „spásou“ vesmíru. Ta samozřejmě, jak víme, spočívá v tom, že půl vesmíru hodlá vyhladit.

Podle Brolina se film snaží postavu vykreslit tak, aby nepůsobila jako plochý šílenec. To co dělá, by alespoň z nějakého úhlu pohledu mělo dávat smysl, mělo by být možné s ním soucítit. Měli bychom jej milovat i nenávidět naráz. Na první pohled možná se svým neandrtálským čelem vypadá jako primitiv, ale ve skutečnosti se v něm skrývá daleko víc a svým intelektem dalece převyšuje všechny postavy filmu.

Kde se vzal jeho hněv? Co jej zničilo? Narodil se deformovaný. Vypadal jinak, než zbytek jeho rodiny. Když vyrůstal, vypadal mezi vrstevníky jako Quasimodo. Vyčníval, byl anomálií, kreaturou. To jej dovedlo až k šílenství. Své adoptivní děti (Nebula, Gamora) vnímá jako nástroje ke svým cílům a je k nim patřičně krutý, ale zároveň k nim pociťuje náklonnost. Obzvlášť jeho vztah s Gamorou (Zoe Saldana) se má ve filmu zajímavě vyvíjet. Je schopen lásky a to lásky nesmírně hluboké. Dokonce bychom měli s Thanosem soucítit víc, než tvůrci vůbec při psaní scénáře čekali.

To zní opravdu zajímavě, a tak můžeme doufat, že Thanos skutečně ve filmu bude působit jako něco víc, než jen fialová hrouda, co chce zničit vesmír. Níže najdete video, ve kterém Vin Diesel a režisér Joe Russo mluví o natáčení Grootových replik a zároveň si režisér hraje s Thanosovou rukavicí nekonečna. V galerii najdete fotky, které se už dříve objevily, ale teď se dostaly všechny na internet v dobré velikosti a kvalitě.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroj: EW

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 15

Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos je záporák schopný lásky, se kterým budeme soucítit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest