Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky

Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Shuri bude klíčovou postavou, sběr Kamenů nekonečna začne hodně rychle, Strážci Galaxie se rozdělí, poznáme Thanosovu rodnou planetu a další zajímavosti.

Novinky z magazínu EW neutuchají ve svém intenzivním přívalu. Odpoledne se hrdinové Avengers: Infinity War předvedli na obálce časopisu, teď jsme zabrousili i dovnitř (no dobře, ve skutečnosti to bylo do virtuálního vnitřku elektronické verze) a dostali galerii osmi nových fotek s komentářem.

Nejvýraznější je hned asi ta úvodní. Na té má Thanos (Josh Brolin) zatím jen dva Kameny nekonečna, přesto dokáže strhnout z nebe měsíc a praštit jím o zem. Což je scéna, ze které se divákům tajil dech už loni v létě na D23 a Comic-Conu. Marvel potvrzuje, že oranžová planeta, na které se scéna odehrává (stejně jako řada dalších výjevů z propagačních materiálů), je Titan, Thanosův zničený domovský svět.

K fotce s Strangeem (Benedict Cumberbatch), Tonym (Robert Downey Jr.), Bannerem (Mark Ruffalo) a Wongem (Benedict Wong) můžeme doplnit, že už od začátku budou hrdinové rozdělení do skupinek, aby se mezi nimi dalo lépe orientovat a aby na všechny zbyl alespoň kousek času.

Na fotce z Wakandy stojí s T'Challou M'Baku (Winston Duke), Captain America (Chris Evans) a Winter Soldier (Sebastian Stan), alias White Wolf. Společně s nimi vyhlíží nebezpečí pohraniční kmen.

Peter Parker (Tom Holland) během školního výletu spatří „Q-loď“, jak se vznáší nad New Yorkem a s pomocí kostýmu Iron Spider se na loď dostane. Nevíme, zda má loď oficiální označení „Q“ nebo jí tak redaktoři EW pouze říkají, protože má podobný tvar. Zajímavé je, že v Super Bowl Spotu Spider-Man na loď leze v obyčejném kostýmu (a v autobuse také má jen obyčejný), a pak jej v jednom ze záběrů teaser traileru vidíme v Iron Spider kostýmu, který zmiňuje i článek EW. Přiletí nový kostým, tak jako to dělaly některé staršího modely Tonyho zbroje? Nebo jsou jeho částice ukryté v běžném kostýmu, podobně, jako se „rozlézá“ nového Tonyho brnění Bleeding Edge nebo Black Pantherův kostým?

Shuri (Letitia Wright) má být klíčovou součástí Infinity War. Na společné fotce ji vidíme společně s Brucem Bannerem a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Jsou oba dva ve Wakandě? Nebo se se Shuri scházejí někde jinde?

Captain America, Black Widow (Scarlett Johansson) a War Machine na společné fotce. Z toho vyplývá, že spolu zase mluví, navíc se zdá, že jsou na základně Avengers. V tomhle momentu příběhu tedy už spolupracují – Cap a Widow tedy nejsou nadále na útěku. Rhodes chodí, ale pouze s pomocí exoskeletu.

Loki (Tom Hiddleston) byl v Avengers Thanosem pověřený, aby získal Space Stone (kosmickou krychli), ale pohořel a ještě přišel o Mind Stone, ukrytý v žezlu. Z toho, co jsme viděli, se zdá, že krychli Thanosovi konečně předá. Podle EW Thanos dostane Space Stone už někdy v úvodu filmu.

Strážci Galaxie se rozdělí. Thor (Chris Hemsworth) se spojí s Grootem (Vin Diesel) a Rocketem (Bradley Cooper) a vydají se na blíže nespecifikovanou výpravu. Gamora (Zoe Saldana) vede jinou výpravu, i když EW nespecifikuje, zda zbytek Strážců Galaxie vede zkrátka a dobře ona, anebo existuje ještě třetí skupina, vedená Star-Lordem (Chris Pratt). Nicméně pozor, všechny cesty by se v Infinity War nakonec měly sbíhat na jednom místě!

Na závěr připomnutí pohledu na natáčení na planetě Titan:

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: EW,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu Avengers 3: Thanos hází měsíc + další novinky a fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest