Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich

Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 15 obrázků
Co všechno umí Tonyho nová zbroj, kdo je White Wolf. Skutečnou Waknadu. Marvel znovu zdůrazňuje, že hrdinové budou umírat.

Informační nálož o Avengers: Infinity War přislíbil na pátek Total Film, ale už dnes otevřel stavidla Entertainment Weekly. Začněme tím, co je na první pohled nejlépe vidět. V galerii najdete kolekci obálek, jež dávají dohromady avengerovské Áčko, s Thanosem (Josh Brolin) uprostřed. Čeho si jde na obálkách všimnout, popřípadě co k nim dodávaly oficiální popisky? Zdá se, že Thor (Chris Hemsworth) stráví většinu filmu s Grootem (Vin Diesel) a Rocketem (Bradley Cooper) na samostatné misi napříč vesmírem. Bucky (Sebastian Stan) bude nově známý (alespoň mezi Wakanďany) jako Bílý vlk (White Wolf), což je odkaz k marvelovské komiksové postavě, která je adoptivním synem Wakandy, bělochem vychovaným vedle T‘Chally. Captain America (Chris Evans) dostal z Wakandy náloketníky z vibrania a o Black Widow (Scarlett Johansson) se dozvídáme, že už není loajální žádnému státu nebo organizaci, ale jen svým přátelům. V boji bude používat elektrické obušky, které jde spojit v dlouhou tyč.

Nejvíc jsme se toho zatím dozvěděli o Tonym Starkovi (Robert Downey Jr.). Jeho nová zbroj se jmenuje Bleeding Edge a je komplet celá uschovaná v hrudním reaktoru. Ten si v minulosti Tony nechal vyndat, protože už jej nepotřeboval, aby jej držel při životě. Nově si jej ale opět do hrudi nechal vrátit, právě kvůli tomu, aby měl zbroj kdykoliv „po ruce“. Nové brnění má k dispozici raketové trysky na zádech a pažích, které mu umožňují létat ve vesmíru. Tony neustále tvoří něco nového a jedním z jeho výtvorů je i kovový oblek pro Spider-Mana (Iron Spider), za kterého cítí Tony odpovědnost, když jej vtáhl do světa bojovníků se zlem. V Infinity War je Tony definitivně zpátky s Pepper a jejich vztah funguje, je pro Tonyho důležitý, je to pro něj jeden z důvodů, proč bojovat. Máme se těšit další Tonyho scény s jeho „vědeckým bráchou“ Brucem Bannerem (Mark Ruffalo), který se v úvodu filmu probourá ze své vesmírné cesty přímo do domu doktora Strange. Právě s Benedictem Cumberbatchem pak Downey slibuje novou zajímavou dynamiku.

Robert také krátce promluvil o tom, že určitě není ten typ, co by chtěl hrát roli na věky. Radši opustí hřiště dřív, než to začne být trapné. Downey také dodal, že v předchozím filmech se sice vyhrožuje koncem světa, ale tentokrát doopravdy přijde. Hlavy budou padat. Šéf Marvelu Kevin Feige říká, že fanoušci si mají dávat pozor na to, co si přejí, když volají po tom, aby někteří hrdinové zaklepali bačkorami, protože tentokrát to bude jiné. Tentokrát už se nebude umírat jen jako nebo jen na čas, ale napořád. Cesta některých hrdinů definitivně skončí.

Jeden z dalších EW článků slibuje odhalit bližší podrobnosti o tom, jak filmaři závodily s časem, když masivní bouře udeřila udeřila do místa, kde se měla natáčet masivní válečná scéna z Wakandy.

Na závěr video, kterým ruský Marvel oslavil mezinárodní den žen:

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: EW I, II

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 16

Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu Avengers 3: Hrdinové na 15 obálkách a zajímavosti o nich | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest