Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci?

Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Překvapivě zdařilé strašidelné dobrodružství pro mládež se dočkalo dvojky. Zatím ale není vůbec zřejmé, jaká vlastně bude.

Před více než rokem jsme vás informovali, že se chystá pokračování rodinné hororové komedie, volně inspirované knižní sérií R. L. Stineho Husí kůže. Pro nezasvěcené, první díl Husí kůže (v originále Goosebumps) vstoupil do kin v roce 2015 a jednalo se o nenáročnou digitální oddechovku s Jackem Blackem, připomínající kultovní Jumanji. Jako taková naplnila očekávání filmových diváků i kapsy producentů, a tak není divu, že nás čeká dvojka.

Jenže od té doby jsou přípravy očekávaného sequelu tajemnější než Stineho knihovna a delší dobu se o projektu téměř nic nového nevědělo. Až nyní potěšil fanoušky sám autor knižní předlohy, když na svém Twitteru oznámil, že natáčení Husí kůže 2 již začalo a snímek bude mít podtitul Slappy Halloween, což je změna oproti dříve avizovanému názvu Husí kůže 2: Horrorland. A to není všechno. Zarputilé mlčení nedávno prolomilo také studio a vypustilo do světa několik dalších zásadních informací.

Předně, premiéra se posunula na 11.10. 2018 (v USA a Británii o den později), takže film bude opět stylově nasazen do kinosálů v období „duchařských“ oslav Halloweenu. Roba Lettermana z neznámých příčin nahradil na režisérské židličce Ari Sandel, který má na kontě jen pár nepříliš známých komedií (The DUFF, When We First Met). Na scénáři se kromě tvůrce jedničky Darrena Lemkeho podílel též Rob Lieber (Králíček Petr). A aby těch personálních výměn nebylo málo, zatím stále není potvrzeno, zda se vůbec vrátí někdo z původního hereckého obsazení, a to včetně ústřední hvězdy Jacka Blacka! Ačkoli všechny internetové zdroje se shodují, že si Husí kůži 2 bez Jackovy účasti zkrátka nedovedou představit.

Ohledně dějové zápletky máme pořád pouze mlhavé informace. Hlavním záporákem má být znovu břichomluvecká loutka Slappy, jež s pomocí šíleného vynálezce Nikoly Tesly rozpoutá hrůznou apokalypsu (i to je důvod, proč je Blackův návrat prakticky nezbytný, protože v prvním filmu Slappyho namluvil).

Co je pozitivní? Projekt v uplynulých dnech údajně nabral solidní herecké posily, zejména komediální veterány Kena Jeonga (pan Chow z Pařby ve Vegas), Wendi McLendon-Covey (Ženy sobě, seriál Taková moderní rodinka) a rovněž pár mladých talentů, například půvabnou Madison Iseman (Jumanji: Vítejte v džungli). Asi nejvíce však může příznivce Husí kůže těšit skutečnost, že se produkce snímku konečně rozhýbala směrem kupředu.

Husí kůže

16.10.2015 | USA, Austrálie
Komedie, Dobrodružný, Horor, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci? | Fandíme filmu Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci? | Fandíme filmu Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci? | Fandíme filmu Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci? | Fandíme filmu Husí kůže: Pokračování má název a už se točí. Vrátí se herci? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest