Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil

Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jen pestrobarevné pojídání elektronů a přejídání lívanci zajímavou upoutávku nedělají.

Včera se objevil nový plakát na Raubíře Ralfa a internet, pokračování několik let starého zdařilého animáku. Při té příležitosti jsme si snímek také rovnou představili a zrovna to přišlo vhod, protože uplynul den a je tu první teaser trailer. Ten zatím jenom v náznacích ukazuje, jak se Ralf s Vevenllope vydají do hlubin internetu. Na definitivní soudy je tedy samozřejmě brzy, ale minimálně aktuální teaser se podle mne příliš nepovedl. Vizuální zpracování internetu nepůsobí nikterak převratně, teaser ani nijak neodhaluje nové možnosti (tematické, příběhové, akční, jakékoliv…), jaký přesun do nového světa vlastně nabízí. Na takhle malém prostoru zatím nebyla ani žádná pořádná možnost nastínit nějakou emocionální linku, nastínit, jak se dál budou hrdinové vyvíjet. Musíme se tak spoléhat pouze na humornou složku a ta na mě (lehce) zafungovala snad jedině v závěrečné situaci s pojídáním lívanců. Jak se teaser líbil vám?

V galerii můžete hledat další nový plakát.

Děj se odehrává šest let po událostech prvního filmu (taková doba uplynula i ve skutečném světě) a Ralf a Vanellope von Schweetz se v něm vydávají z videoherního království na internet, aby tam našli náhradní díl pro její porouchanou hru Sugar Rush. Po cestě jim pomáhají nejrůznější obyvatelé internetu, v čele s Yesss, což je vrchní vyhledávací algoritmus stránky Buzztube, která udává módní trendy. V ústředních rolích se vracejí John C. Reilly a Sarah Silverman, Yesss namluvila Taraji P. Henson, dále hrají Kristen Bell, Alan Tudyk, Idina Menzel, Auli'i Cravalho, Anthony Daniels, James Corden, Ming-Na Wen nebo Jane Lynch. Režírují Rich Moore a Phil Johnston. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22.11. 2018.

Raubíř Ralf

02.11.2012 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil | Fandíme filmu Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil | Fandíme filmu Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil | Fandíme filmu Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil | Fandíme filmu Raubíř Ralf a internet: První trailer nepřesvědčil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest